Παράπονα έχουν οι κάτοικοι κοντά στην εκκλησία του Παντοκράτορα, στην παλιά συνοικία του Τάσι, για την κατάσταση που υπάρχει εκεί τους τελευταίους μήνες. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν η πλατεία πίσω από το Παντοκράτορα είναι μέσα στην εγκατάλειψη, βρώμικη και χωρίς να έχει δεχθεί την ανάλογη φροντίδα από τους αρμοδίους, ενώ τις νύχτες βασιλεύει το σκοτάδι, χωρίς να έχει φωτισμό. 

Όπως τονίζουν οι κάτοικοι, έχουν γνωστοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό το όλο θέμα στις υπηρεσίες του δήμου, χωρίς όμως να υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση, αν εξαιρέσει κανείς, μια επίσκεψη που έκαναν για να κόψουν τα χορτάρια. 

Η εγκατάλειψη αυτή στην πλατεία πίσω από τον Παντοκράτορα, είχε σαν αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται -τις νύχτες ειδικότερα- ύποπτα άτομα, με τους κατοίκους να ταμπουρώνονται στα σπίτια τους καλοκαιριάτικα και να μην μπορούν τα απογεύματα να βγουν σε έναν κοινόχρηστο χώρο που έχει δροσιά και που με λίγη φροντίδα θα γινόταν ιδιαίτερα όμορφος. 

Τελευταία το ποτήρι ξεχείλισε για τους κατοίκους, βλέποντας την περιοχή τους να μπαίνει και αυτή στην κλίμακα της υποβάθμισης. Κι αυτό γιατί υπάρχουν μέρες, αλλά και νύχτες που στην πλατεία που υπάρχει εκεί, πίσω από την εκκλησία του Παντοκράτορα, γίνεται "κατάληψη" από Ρομά, οι οποίοι αφήνουν κάθε τόσο τα σκουπίδια τους. 

Αξίζει να τονιστεί ότι οι περισσότεροι από τους κατοίκους της περιοχής είναι μεγάλοι άνθρωποι, ηλικιωμένοι που βλέποντας ύποπτα άτομα να κάνουν ανάλογες κινήσεις, αλλά και τους Ρομά να προχωρούν σε "κατάληψη", φοβούνται και τρέμουν, μην πέσουν θύματα εγκληματικότητας. Τόσο και τόσα συμβαίνουν γύρω τους.