Απιστία. Μια λέξη για την οποία έχουν χυθεί βαρέλια μελάνι και δάκρυα… Υπάρχει γενετική προδιάθεση στον άπιστο; Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό που να προδίδει αυτό το… κουσουράκι;

Σύμφωνα με το marieclaire υπάρχει. Και αν τα πιστέψουμε, μπορούμε να “προβλέψουμε” αν ο/η σύντροφος θα κάνει την… κουτσουκέλα, με βάση το ζώδιο στο οποίο ανήκει.

Ο ζωδιακός κύκλος λοιπόν, λέει πως οι “άπιστοι” ανήκουν συχνότερα (και πιθανότερα) στα παρακάτω ζώδια:

Κριός

Παριστάνει τον πιστό και τον αφοσιωμένο αλλά μεγαλύτερη σιγανοπαπαδιά δεν υπάρχει. Θέλει το μόνιμο το ταίρι για να το παίζει νοικοκυρέος και φλερτάρει αβέρτα με ότι βρει. Κυρίως του συμβαίνει επειδή είναι ψευτοσυντηρητικό ζώδιο και δε μπορεί να αποχωριστεί καμία φύση του: Ούτε αυτή του οικογενειάρχη, ούτε εκείνη του τσαχπίνη.

Δίδυμος

Η μονογαμία δεν είναι για αυτόν, αντίθετα η πολυγαμία είναι λίγη για αυτόν. Ο Δίδυμος έχει μεγάλη καρδιά και τους αγαπάει όλους, με αποτέλεσμα να τους στριμώχνει σα σαρδέλες μέσα της προκαλώντας συνωστισμό στο κρεβάτι του και παροξυσμό σε όλους αυτούς που αισθάνονται κορόιδα στοιβαγμένοι στη ζωή του.

Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης και όχι η γυναίκα, οφείλουμε να το τονίσουμε, είναι αυτός που πραγματικά δεν έχει και πολλά να προσφέρει κι όμως λανσάρει τον εαυτό του σαν κελεπούρι ταυτόχρονα σε πολλές “καταναλώτριες”. Αυτό του συμβαίνει κυρίως επειδή θέλει να επιβεβαιωθεί. Μάταιο, πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο. Δεν μπλέκεις.