Σοκαρισμένο και τραυματισμένο από τα χτυπήματα που δέχτηκε παραμένει το ζευγάρι από τα Βραχνέικα της Πάτρας. 

Το ζευγάρι έπεσε θύμα των δραστών τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου, όταν άγνωστοι κατάφεραν και μπήκαν στο σπίτι τους, χωρίς να χτυπήσει ο συναγερμός, παραβιάζοντας το παράθυρο, ξέροντας ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήταν μέσα.  

Στη συνέχεια οι δράστες χτύπησαν άγρια τον άνδρα και στη συνέχεια την γυναίκα, ζητώντας από αυτούς να τους δώσουν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχαν στο σπίτι τους. 

Οι δύο ηλικιωμένοι, έχοντας δεχθεί άγρια χτυπήματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και έχουν υποστεί σοκ. Οι δράστες πήραν τελικά από τον 84χρονο και την 76χρονη κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι τους, όμως, έχουν αφήσει πίσω τους τα αποτυπώματα τους, με την Αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους, δίχως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. 

Σύμφωνα με κύκλους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. οι έρευνες κινούνται με άκρα μυστικότητα και μέσα στις επόμενες ώρες η Αστυνομία θα προχωρήσει στον εντοπισμό και στην σύλληψη τους. Πάντως, το όλο συμβάν έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και γενικότερα στην Πάτρα. 

Άλλωστε, δεν είναι το μοναδικό άγριο επεισόδιο που έχει γίνει το φετινό καλοκαίρι στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή, με αποκορύφωμα την δολοφονία της Φούλας Παπανδρέου, μέσα στο διαμέρισμα της στην Γούναρη πριν από έναν μήνα περίπου. 

Οι κάτοικοι της Πάτρας τονίζουν ότι είναι απροστάτευτοι απέναντι στο φαινόμενο της παραβατικότητας που πλέον έχει εξελιχτεί σε εγκληματικότητα, υποστηρίζοντας ότι η Αστυνομία θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της τις ανησυχίες αφού οι δράστες είναι πια αδίστακτοι και μπροστά στην λεία που θέλουν να αποκομίσουν, δεν λογαριάζουν τίποτα.