Τον είδες, τον ερωτεύτηκες, γίνατε ζευγάρι και ζήσατε έναν έρωτα όλο μέλι. Και τώρα… έπειτα από έναν περίπου χρόνο, περνάς καλύτερα από ποτέ! Και ξέρεις γιατί; Γιατί τώρα είσαι άνετη. Και ξέρεις γιατί είσαι άνετη;

Γιατί έχουν συμβεί (for sure) τα 5 παρακάτω γεγονότα, όπως αναφέρει το queen:

Ξύρισμα… who;

Θυμάσαι τον πρώτο καιρό που αποτρίχωνες ή ξύριζες whatever μέχρι και τις τρίχες από τα ρουθούνια σου; Θυμάσαι που έβαζες γαλάκτωμα και λαδάκια για να μοσχοβολάς και να είσαι πιο απαλή και από μωρό; Όλα αυτά είναι μόνο μια γλυκιά ανάμνηση.

Τώρα το ξύρισμά σου διαρκεί 2 λεπτά και για κρέμες σώματος ούτε λόγος!

Oι καλοί τρόποι στο φαγητό

Ναι, τον πρώτο καιρό έτρωγες συγκεκριμένα πράγματα, προσεκτικά και έτρεμες αν ακουγόταν στη συνέχεια κάποιος ήχος από την κοιλιά σου κατά την ώρα της πέψης. Τώρα, θα παραγγείλεις δύο σουβλάκια με τζατζίκι, θα φας και γλυκό και καθόλου δε σε αφορά η χώνεψη. Εξάλλου κάνει κι αυτός το ίδιο.

Ραντεβού ώρα μηδέν

Ένα διαρκές άγχος για να κάνετε κάτι ωραίο. Να πάτε και εκεί για φαγητό, δείτε και αυτή την ταινία, να περπατήσετε σε εκείνο το τέλειο μέρος με τη φοβερή θέα. Τώρα, σειρά, καναπές και ύπνος στο πρώτο μισάωρο! Όχι θα κάτσεις να σκάσεις.

Κανένα ενδιαφέρον για το ενδιαφέρον

Οτιδήποτε κι αν σου έλεγε σε συνάρπαζε. Το χόμπι του, όσο βαρετό κι αν ήταν, γινόταν το επίκεντρο της συζήτησης με εσένα να κάνεις διαρκώς ερωτήσεις για να μάθεις περισσότερα. Τώρα, ακόμα και το παραμικρό να σου πει περί αυτού, δε δίνεις απροκάλυπτα καμία σημασία. Συγχαρητήρια, είσαι σε σχέση.

Μα πόσο κοκέτα… ήσουν

Ακόμα και μέσα στο σπίτι να ήσουν, ένα ελαφρύ μακιγιάζ το έκανες. Μία χαριτωμένη αλογοουρά σίγουρα. Φορούσες και το καλό σου το σετ εσωρούχων και ήσουν κυρία. Τώρα, αφήνεις μέχρι και σπυρί ακάλυπτο και φυσικά κυκλοφορείς με αθλητικό σορτς ή εναλλακτικά σκισμένο κολάν. Αφού έτσι νιώθεις άνετα, καλά κάνεις.