Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα επισκεφτεί πολλές πόλεις της Ελλάδας και τις Κύπρου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από εκείνη. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου: "Θα ακουστούν όλα αυτά που θέλουμε κάθε φορά από την Ελεωνόρα και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την ίδια και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε!

Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε"!

Στην Πάτρα η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο στις 12 Σεπτεμβρίου...


Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί:

Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς,

Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς,

Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα,

Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, πιάνο,

Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα,

Βασίλης Νησόπουλος - Μπάσο και

Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης, Φίλιππος Τρέπας