Στην Σερβία βρίσκεται εδώ και ορισμένες ώρες ο Μάρκος Μιχαλόπουλος.

Ο πρωταθλητής της Πυγμής θα αγωνιστεί στην πόλη Vrbas, στην κατηγορία των 80 κιλών, με τα χρώματα της Εθνικής Παίδων, σε ένα από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά τουρνουά, στο 2o Nations Cup, όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι πιτσιρικάδες της Ευρώπης. 

Ο Μάρκος Μιχαλόπουλος θα προσπαθήσει να πετύχει την διάκριση, κόντρα σε τόσους δυνατούς αντιπάλους και να δείξει για ακόμα μία φορά την αξία του, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της πυγμαχίας σε πανελλήνιο επίπεδο. 

Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που επιλέχτηκε στο συγκεκριμένο τουρνουά για να εκπροσωπήσει την Εθνική Παίδων. Το τουρνουά στο οποίο θα πάρει μέρος θα είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας που κάνει για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων 2018 που θα γίνει στην Ρωσία, σε μία ακόμα σημαντική διοργάνωση στην οποία είναι να συμμετάσχει στο επόμενο διάστημα ο πρωταθλητής της Πυγμής. 

Στην Σερβία θα παραμείνει για μία εβδομάδα περίπου, ενώ μαζί του θα βρίσκεται ο πατέρας και προπονητής του, Λάμπρος Μιχαλόπουλος με τον παλιό αθλητή και βοηθό στην προετοιμασία του, Φίλιππο Ζώγκα. Η παρουσία του Πατρινού πρωταθλητή σε ένα τόσο σημαντικό ευρωπαϊκό τουρνουά γίνεται με την ευγενική χορηγία γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας.