Οι Κινέζοι έρχονται στην Πάτρα μέσα στον Αύγουστο για να δουν από κοντά την αχαϊκή πρωτεύουσα και να πάρουν μία γεύση από το Πατρινό Καρναβάλι. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αντιπροσωπεία του δήμου Πεκίνου πρόκειται να πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στην Πάτρα, στις 19, 20 και 21 Αυγούστου. 

Η επίσκεψη αυτή γίνεται μετά από πρόσκληση του δήμου Πατρέων, της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης και της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας, «Αγία Λαύρα».

Την Κινέζικη αντιπροσωπεία θα συνοδεύει και το χορευτικό σχήμα Gaowa Dance Enseble. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη, τα μέλη της αντιπροσωπείας θα έχουν συναντήσεις με την δημοτική αρχή, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ, ενώ θα επισκεφθούν διάφορα σημεία της πόλης.

Επίσης, θα ενημερωθούν αναλυτικά για το Πατρινό καρναβάλι, την ιστορία του και τις εκδηλώσεις που γίνονται, στο πλαίσιο της συνάντησης που θα έχουν με το Δ.Σ. της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας». Παράλληλα, το κινέζικο χορευτικό θα πραγματοποιήσει τρεις εμφανίσεις στην Πάτρα, στα Καλάβρυτα και στην Κουρούτα της Αμαλιάδας.