Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στα Βραχνέϊκα και χτύπησαν άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι για να πάρουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι δράστες μπήκαν από την πίσω πλευρά του σπιιτιού, και αφού ακινητοποίησαν τον 85χρονο και την 78χρονη γυναίκα του, άρχισαν να τους βασανίζουν άγρια για να αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά.

Από τις φωνές του ζευγαριού βγήκαν οι γείτονες στο δρόμο, ενώ οι ληστές ακούγοντας τις φωνές τους τράπηκαν σε φυγή. Περιπολικά της ΕΛΑΣ έστησαν μπλόκα σε παλαιά και νέα εθνική οδό, πραγματοποιώντας έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς έφεραν πολλά χτυπήματα, ιδιαίτερα ο άνδρας είχε χτυπηθεί πολλές φορές στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στα Βραχνέικα Πατρών, αφού παραβίασαν παράθυρο οικίας ηλικιωμένων ημεδαπών, εισήλθαν στο εσωτερικό της, όπου άσκησαν σωματική βία στους ηλικιωμένους και τους αφαίρεσαν κοσμήματα.

Διενεργούνται αναζητήσεις από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ οι παθόντες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρα.