ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
LIVE ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018
Μαζί του η Αθηνά Ρούτση!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018
Ρωμαικό Ωδείο Πατρών 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από την πρόσφατη επιτυχημένη σειρά 13 συναυλιών στη Βόρεια Αμερική, συνεχίζει αυτό το καλοκαίρι με μοναδικές εμφανίσεις σε πανέμορφα σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του, που όλοι έχουμε κάποια στιγμή τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας: « Άγγιγμα Ψυχής», «Και θα χαθώ», «Εκδρομή», « Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλή σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Μοιάζουμε»… αλλά και το πρόσφατο άλμπουμ «Έρωτας αγκάθι» αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου. Από το τελευταίο ήδη έχουν ξεχωρίσει και παίζονται στα ραδιόφωνα της χώρας δύο υπέροχα τραγούδια, το «Σε ποιόν να πω το σ’ αγαπώ» ντουέτο με την σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη και το ομώνυμο «’Έρωτας αγκάθι» και τα δύο συνθέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της , τους Vegas και που ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί:
Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).
Οι Τεχνικοί ήχου: Αντώνης Μωραΐτης, Γεώργιος Ρουπάκας, Σταύρος Συκιανάκης .
Σχεδιαστής φώτων: Περικλής Μαθιέλλης.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Προπώληση 15 ευρώ
Ειδικές κατηγορίες 13 ευρώ

Προπώληση 
Discover Bookstore
Beau Rivage - Public House
Zizu - Le Patron 
Το Θρανιο
Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου

Hλεκτρονική προπώληση
www.viva.gr

τηλεφωνική προπώληση 
11876

Πληροφορίες
261 6007262

Δοργάνωση
Beau Rivage-Public House & Apotheosis Stage

Εκτέλεση παραγωγής
Mojo Live