Με την συμμετοχή πολλών Πατρινών αθλητών-τριών που έχουν κληθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας να αγωνιστούν και να εκπροσωπήσουν την πόλη μας στο διεθνές τουρνουά “The unknown champion” θα διεξαχθεί 26-29 Σεπτεμβρίου !

Η Ε.Ο.ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ, κατόπιν πρότασης του προέδρου της ομοσπονδίας Γασπαρινατου Δημήτρη αποφάσισε να διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά στην πόλη της Πάτρας, σε ενα κοινό που αγαπάει και στηρίζει την πυγμαχία και μάλιστα έχει άποψη για το άθλημα!

Οι αθλητές που έχουν κληθεί να αγωνιστούν και να εκπροσωπήσουν την πόλη της Πάτρας είναι οι: Πάρης Σταυρόπουλος, Στάθης Βλαχοθανάσης, Διονύσης Ψυχογιός, Χρυσούλα Πλέα, Φωτεινή Πλέα, Άγγελος Ανατολάκης, Κωνσταντίνος Μάντζαρης, Νίκος Σωτηρόπουλος (ΠΓΕ), Αλέξανδρος Μίλερ, Γιώργος Κατσίγιαννης, Στέφανος Κατσίγιαννης, Εβελίνα Μαυρομάτη, Αθανάσιος Βιτάκης, Άννα Κορφιάτη (Άμυνα Πατρών ), Μάρκος Μιχαλόπουλος, Μάρκος Μεθενίτης, Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μπασιλάρης (Πυγμή), Δήμητρα Τούσα, Έλενα Κόκλα (Μίλων), Βασίλης Παπαδόπουλος (ΕΑΠ).

Έκτός τον πατρινών αθλητών το παρόν θα δώσουν πολύ μεγάλα ονόματα της Ελληνικής πυγμαχίας όπως Καλαμάρας Πολινείκης, Τσανικιδης Αλέξανδρος, Τσαγκρακος Παύλος και Πουλικος, Νανιτζανια Βαγγέλης, Φάρελ Αλέξης, Κουτσογεωργοπουλου Κατερίνα, Πίτα Νίκη και πολλοί άλλοι αθλητές που έχουν αγωνιστεί και διακριθεί σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και με τα Εθνικά μας χρώματα! Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν ο Δήμος Πατρέων και η Περιφέρεια Δυτικής Δυτικής Ελλάδος.