Την υπέροχη σχέση που έχει με το σώμα της αποτυπώνει μέσα από φωτογραφίες που αναρτά στα social media, η Σάλμα Χάγιεκ.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram δείχνει σε πρώτο πλάνο τις χυμώδεις καμπύλες της, αποσπώντας εκατοντάδες σχόλια από τους θαυμαστές της.

Πριν λίγες ημέρες, σε φωτογραφίες που ανήρτησε, είδαμε ότι η φυσική ομορφιά της, όσο περνά ο χρόνος, γίνεται το δυνατό της σημείο.

Φορώντας το μπικίνι της, ποζάρει με άνεση στον φακό και οι αναλογίες της μαρτυρούν μια γυναίκα που είναι βαθιά ικανοποιημένη με την εικόνα του εαυτού της. Αν αναρωτιέστε τι κάνει η ίδια για να φροντίζει τον εαυτό και να δείχνει ολοένα πιο γοητευτική με το πέρασμα του χρόνου, διατηρώντας ένα υπέροχο σώμα, η απάντηση δεν βρίσκεται στις ατέλειωτες ώρες γυμναστικής, μιας και, όπως έχει δηλώσει, τις βαριέται.

Έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στο People: «Δεν έχω χρόνο να γυμναστώ, δουλεύω. Κάποιοι έχουν την πειθαρχία να γυμνάζονται το πρωί, εγώ δεν θα καταφέρνω. Μια γυναίκα στο Λονδίνο μου δίδαξε πώς να κρατώ το σώμα μου με έναν τρόπο που ενεργοποιεί τους μυς όλη την ημέρα, έτσι ακόμα κι αν βουρτσίζεις τα δόντια σου, δουλεύεις τους μυς».