Το Διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας και ο Δήμος Καλαβρύτων προσκαλούν το κοινό να παραστεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για το 16ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, που στόχο έχουν τη διατήρηση του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού, τη συντήρηση της παράδοσης, τη διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας και της ιστορίας μας, δίνοντας συγχρόνως την ευκαιρία να συναντηθούν, οι απανταχού της γης, Καλαβρυτινοί, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Οι εκδηλώσεις αυτές του 16ου Παγκαλαβρυτινού Ανταμώματος θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 18 Αυγούστου 2018, στην Κλειτορία και στην Δάφνη, με την συμμετοχή 500 χορευτών.


Η τοπική κοινωνία προετοιμάζεται και προσφέρει φιλοξενία υψηλού επιπέδου σε κάθε επισκέπτη, ιδιαιτέρως στους καλεσμένους, Χορευτικούς Συλλόγους.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως θα συμμετάσχουν χορευτικά συγκροτήματα από το Ισραήλ και την Ρουμανία ενώ θα παρουσιαστούν περιοχές από όλη την Ελλάδα.