Για να φτάσεις θα περάσεις μέσα από μια πράσινη διαδρομή ενώ θα χαζέψεις την απίστευτη θέα που προσφέρει το φυσικό τοπίο...

Το Χάραμα άλλαξε την θέση του στον χάρτη και αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που είχαμε να παρατηρήσουμε!

Στα Βραχνέικα πλέον σε μια τεράστια έκταση που διαθέτει πάρκινγκ και δροσιά βρεθήκαμε το βράδυ της Παρασκευής για την επίσημη πρεμιέρα του Καλοκαιρινού Χαράματος.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη αφού ο φόβος των τόσα χρόνια θαμώνων πως θα χαθεί αυτό το πανέμορφο μαγαζί μαζί με την "μετακόμιση", εξαλείφθηκε. Τα πάντα ήταν εκεί.

Τα σπιτάκια με χρωματιστά παράθυρα, το "εκκλησάκι" και το παλιό περίπτερο αλλά και το μικρό λούνα παρκ που συναντάς στην είσοδο.

Το Θερινό Χάραμα ξανα-ζωντάνεψε χωρίς να λείπει τίποτα από το θρυλικό εκείνο μαγαζί που συνοδεύει τις αναμνήσεις των προηγούμενων καλοκαιριών μας!


Με το πρόγραμμα βελτιωμένο, με τον ήχο εξαιρετικό, με την εξυπηρέτηση άψογη δεν έχουμε και πολλά να καταλογίσουμε στους ιδιοκτήτες για την απόφαση να αλλάξουν τοποθεσία.

Ήταν όλα υπέροχα... Το πρώτο πρόγραμμα νοσταλγικό κατάφερε από την αρχή να μας ξεσηκώσει και οι καλλιτέχνες του να μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε μαζί τους. Στο δεύτερο πάλι τα πράγματα άλλαξαν...

Τα λουλούδια έπεφταν βροχή στην πίστα όπως και ο χορός. Ήταν όλοι εκεί! Φίλοι παλιοί στα πρώτα τραπέζια, νεανικότερος και με πολύ διάθεση κόσμος στο μπαρ και στις γωνιές της όμορφης γειτονιάς!

Σαν μια μουσικοθεατρική παράσταση τα πάντα μας θύμισαν παλιές καλές εποχές διασκέδασης ενώ η κορύφωση ήρθε στο τέλος...

Ο ήλιος που ανέτειλε για να μας βρει το Χάραμα αγκαλιασμένους να τραγουδάμε!