Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Πέδρο Βίτορ Φερέιρα Ντα Σίλβα (Pedro Vitor Ferreira Da Silva) από την Σπορτ Ρεσίφε (Sport Club do Recife), η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ο Πέδρο Βίτορ υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2023. 

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1998) προέρχεται από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Σπορτ Ρεσίφε, έκανε τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. 

Μετά την υπογραφή του 5ετούς συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Πέδρο Βίτορ δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα και να κάνω το πρώτο σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η ΑΕΚ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για εμένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην ευκαιρία που μου δόθηκε».

Ο Πέδρο Βίτορ έγινε, έτσι, το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στην τρέχουσα καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, μετά τους Χρήστο Αλμπάνη, Μάκη Γιαννίκογλου, Μάρκο Λιβάγια, Λούκας Μπογέ, Εζέκιελ Πόνσε και Άλεφ Σαλντάνια.