Το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου και των φίλων της τέχνης έκανε τους διοργανωτές της εικαστικής έκθεσης στον χώρο του Art Lepanto στη Ναύπακτο να δώσουν μια μεγαλύτερη διάρκεια στο καλλιτεχνικό αυτό γεγονός του καλοκαιριού. 

Η έκθεση έτσι παίρνει παράταση μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, εκεί που ήταν να λήξει στις 15 Αυγούστου, δίνοντας οπότε την δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους φίλους της τέχνης να περάσουν μία βόλτα από τον μαγικό χώρο του Art Lepanto, στο λιμανάκι της Ναυπάκτου και να θαυμάσουν από κοντά όλα αυτά τα έργα των μεγάλων ζωγράφων που φιλοξενούνται εκεί. 

Δεν είναι, άλλωστε, ένα γεγονός τόσο συχνό, να υπάρχουν σε έναν χώρο, τόσα πολλά έργα σημαντικών καλλιτεχνών ο καθένας εκ των οποίων έχει γράψει την δική του σελίδα στην σύγχρονη ελληνική εικαστική τέχνη. 

Καλλιτέχνες όπως ο Στέφανος Δασκαλάκης, ο Γιώργος Σταθόπουλος, ο Βασίλης Σπεράντζας, ο Σπύρος Βασιλείου, ο Νίκος Καλλατζής και φυσικά ο Αλέκος Φασιανός είναι ορισμένοι μόνο από τους ζωγράφους τα έργα των οποίων φιλοξενούνται από τις 11 Ιουλίου στον χώρο του Art Lepanto. 

Στα έργα αυτά των μεγάλων και σημαντικών καλλιτεχνών θα προστεθούν οι δημιουργίες και τριών ακόμα σύγχρονων εικαστικών. Τα έργα της Αντωνίας Κονταξή, του Μάνθου Μποζόρη του Χριστόδουλου Γκαλτέμη. 

Η έκθεση θα κρατήσει έως τις 10 Σεπτέμβρη και αυτό είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν οι φίλοι της τέχνης, πηγαίνοντας μία βόλτα από τον χώρο του Art Lepanto. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μεγάλος χορηγός της έκθεσης είναι ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού του Παραρτήματος της Ναυπάκτου, Γιάννης Ράπτης, ενώ την επιμέλεια της έκθεσης την έχουν οι Νίκος και Γιώργος Καλατζής.  


Φασιανός "Άδωνις"


Σταθόπουλος


Κονταξή


Γκαλτέμης


Μποζόρης