Μια αποκάλυψη έκανε η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» και στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα σχετικά με τον Πρωινό καφέ του ΑΝΤ1 και την Ελένη Μενεγάκη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε το παρασκήνιο εκείνης της εποχής, όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε πρωτοξεκινήσει την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του καναλιού, εκείνη είχε ξεκινήσει πρόβες να την αναλάβει…

«Τον αγαπώ πολύ τον Γιάννη Λάτσιο. Συγχωρώ και πράγματα που έχουν γίνει και τα ξέρω, γιατί καλά έκανε, έπρεπε να υπερασπιστεί την τότε γυναίκα του. Τότε, όπως το έχει παραδεχτεί και η ίδια η Ελένη, η μεγαλύτερη αντίπαλος και φόβος της ζωής της, ήταν μην πάω εγώ και κάνω το πρωινό. Και έστειλε ένα βράδυ ο Μίνωας Κυριακού – και δεν τον λέω αείμνηστο, γιατί τον αγαπάω πολύ και είναι σαν να ζει – μια αυτοκινητάρα τρία μέτρα και με πήρε με τις πιτζάμες. Με πήρε με τις πιτζάμες Σάββατο βράδυ για να βγω Δευτέρα πρωί στο πρωινό. Στο πρωινό του ΑΝΤ1, όταν είχε φύγει η Ρούλα. Και του είπα εγώ, αγαπημένε μου άντρα, θα πουν ότι κάθε Δευτέρα αυτός ο άνθρωπος διώχνει τις παρουσιάστριές του; Έκανα μια εβδομάδα πρόβα, πήγαμε και βρήκαμε ρούχα, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη ο πρόεδρος, ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν την ήθελε την εκπομπή. Ήταν πολύ στριμωγμένη τότε, είχε και ένα σίριαλ με τον συγχωρεμένο τον Κώστα Καρρά. Της έλεγα «κούκλα μου, δεν έρχομαι να πάρω τη δουλειά σου». Κι ένας λόγος που με αγαπάει και με εκτιμάει και τώρα που μιλάμε και το έχει πει και δημόσια, είναι αυτός. Της λέω σε παρακαλώ, δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου σαν επαγγελματίας. «Δεν θέλω το πρωινό εγώ κυρία Τριφύλλη, παθαίνω πανικό!» μου λέει», αποκαλύπτει η Βάσια Τριφύλλη.


Βίντεο: zappit