Δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο τείνει να γίνει ο πνιγμός λουομένων στις ελληνικές παραλίες. Συγκεκριμένα σήμερα χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, από την παραλία Φρεαττύδας Πειραιά, 78χρονη γυναίκα.

Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Ε' Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σε θαλάσσια περιοχή του Μαραθώνα ανασύρθηκε αναίσθητος σήμερα το μεσημέρι άντρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 55-60 ετών, εύσωμος και με άρτια σωματική διάπλαση, είχε ανάστημα περίπου 1,78μ, έφερε γκρίζα και αραιά μαλλιά, λευκό μούσι και μουστάκι, ενώ ήταν ενδεδυμένος με κόκκινο εμπριμέ μαγιό και είχε τατουάζ στο αριστερό μπράτσο του.  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Επίσης ένας ηλικιωμένος 87 ετών πνίγηκε σήμερα το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της κεντρικής παραλίας Σαρωνίδας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τέλος χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή Λουτρών Σουβάλας Αίγινας, 77χρονος ημεδαπός.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας.