Σάλο έχει προκαλέσει στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος στην Πάτρα, η εγκατάσταση μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας. 

Η κεραία κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, έχει τοποθετηθεί, φυτρώνοντας ξαφνικά, μέσα σε μία μέρα σε πολυκατοικία στην οδό Κορυτσάς 97, στην συμβολή της με την Παναχαϊκού. 

Σε κοντινή απόσταση από εκεί βρίσκεται ο παιδικός σταθμός του Δήμου Πατρέων, μόλις 70 μέτρα μακριά του, κάτι που σημαίνει ότι τα παιδιά που από τον Σεπτέμβρη θα φιλοξενηθούν εκεί, θα βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο από την ακτινοβολία της. 

Η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη, υπάρχουν δεκάδες ένοικοι που διαμένουν γύρω από την κεραία κινητής τηλεφωνίας η οποία βρίσκεται τοποθετημένη σε δώμα και είναι καμουφλαρισμένη για να μην δίνει στόχο, έχοντας το σχήμα καμινάδας. 

Όπως όμως υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με το patrasevents.gr δεν παύει να είναι επικίνδυνη και ζητούν από τις αρχές και από τους φορείς να κάνουν κάτι για να βγει άμεσα από εκεί.

Διαφορετικά είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. Δείτε τις φωτογραφίες που έχει στείλει αναγνώστης του patrasevents.gr από το σημείο όπου βρίσκεται η κεραία κινητής τηλεφωνίας.