Ο πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ ετοιμάζεται ολοταχώς για τις κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς ο Ίντρις Έλμπα, φαντάζει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον ρόλο, αφού η «θητεία» του Ντάνιελ Κρεγκ ολοκληρώνεται με την ταινία που θα βγει στα σινεμά το 2019.

Όπως αναφέρει η Daily Star, ο σκηνοθέτης Αντουάν Φούκα αποκάλυψε λεπτομέρειες της συζήτησής του με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι, η οποία ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα για τον πρώτο μη λευκό ηθοποιό να πάρει τον εμβληματικό αυτό ρόλο».

Ο Φούκα συζήτησε για το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος Μποντ με τη Μπροκόλι, της οποίας η προοδευτική αυτή κίνηση, μάλλον θα ευοδωθεί και ο Ίντρις Έλμπα είναι το «γκανιάν».

Πράγματι, ο σκηνοθέτης μοιάζει να στηρίζει τον ηθοποιό που τον βλέπουν ως έναν δυνατό υποψήφιο λέγοντας: «Ο Ίντρις μπορεί να το κάνει. Χρειάζεται ένας τύπος δυνατός σωματικά και ο Ίντρις τό 'χει».

Πάντως, ο σκηνοθέτης του επόμενου Μποντ με τον Ντάνιελ Κρεγκ, Ντάνι Μπόιλ, («Trainspotting», «Slumdog Millionaire») ενώ ήδη έχει ξεκινήσει να επεξεργάζεται το σενάριο με τον Τζον Χοτζ, «έτερο Καππαδόκη» του «Trainspotting» και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 25 Οκτωβρίου 2019.