Είχαμε αναφερθεί στη "μετακόμιση" από το Θεριανό στα Βραχνέικα από τον Μάρτιο κιόλας!

Οι συζητήσεις έπεφταν "βροχή" και όλοι αναρωτιόνταν αν η συνταγή που έκανε το Θερινό Χάραμα πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου για διασκέδαση με live μουσική, θα επαναληφθεί...

Από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν λίγο πριν τη σημερινή επίσημη πρεμιέρα καταλάβαμε πως και φέτος το χάραμα θα μας βρει σε ένα χώρο όμορφο και κυρίως με "νησιώτικη" αύρα.

Τα δημοφιλή σπιτάκια με τα μπλε παράθυρα ξαναστήθηκαν, ενώ τα σκαλοπάτια έγιναν λευκά για να μας ταξιδέψουν σε... κάποια γειτονιά.

Σε ένα οικόπεδο οκτώ στρεμμάτων δίπλα στην πίστα Kartmania στα Βραχνέικα στήθηκε κατά κάποιο τρόπο ένα μικρό "χωριό" που έχει πολλά κοινά με τον προηγούμενο χώρο και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που αρχικά δυσκολευτήκαμε να προσδιορίσουμε αν πρόκειται για το νέο ή το παλιό Χάραμα!

Το μέγεθος των εργασιών ήταν τέτοιο που το Χάραμα ανοίγει τελικά 9 Αυγούστου.

Δεν έγινε καμία έκπτωση στην ποιότητα που συνοδεύει το γνωστό brand γι' αυτό και η όποια καθυστέρηση κρίθηκε αναγκαία!

Τελευταίες πινελιές έγιναν στο πρόγραμμα, αφού οι πρόβες των καλλιτεχνών ήταν συνεχείς.

Στο Χάραμα θα εμφανίζονται οι Άκης Δείξιμος, Γρηγόρης Πετράκος, Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Βάλια Σωμαράκη, Μυρτώ Καμβυσίδη, Γιούλη Ασημακοπούλου, Μαρία Μητρούλια και οι 1550!

Με μότο "Μένω σε κάποια γειτονιά..." το νυχτερινό κέντρο και η ομάδα του, μας προσκαλούν να γίνουμε μέρος της όμορφης παρέας τους...