Ο Σκοτ Μπράουν, μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια Ελλάδας, εκθείασε την ποιότητα της ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε πως η Σέλτικ διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα για να αντιμετωπίσει τους «κιτρινόμαυρους».

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε δει μερικά βίντεο της ΑΕΚ, συνεπώς γνωρίζουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε. Θα είναι ένα καλό ματς για μας μπροστά σε ένα γεμάτο Σέλτικ Παρκ. Η ΑΕΚ έχει ταχύτητα, οι επιθετικοί της είναι επικίνδυνοι, αλλά έχουμε πολύ ποιότητα, συνεπώς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ποιότητα, πως θα παίξουμε εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άγχος υπάρχει πριν το ματς, αλλά όλα φεύγουν όταν βγεις στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να είμαστε χαλαροί, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε στο Champions League. Θα φέρει χρήματα για τον σύλλογο και ως παίκτης από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα σε αυτό το επίπεδο ήθελα να αγωνίζομαι. Τα έσοδα από το Champions League είναι τεράστια και έχουν αυξηθεί μάλιστα κι άλλο», σχολίασε ο έμπειρος χαφ.

Παράλληλα ο αρχηγός της Σέλτικ τόνισε πως στην Αθήνα, στη ρεβάνς, η ζέστη θα είναι ένας δύσκολος παράγοντας και γι' αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του Σέλτικ Παρκ από το πρώτο ματς.

«Θα είναι δύσκολα εκεί με τη ζέστη. Το έχουμε ξανακάνει, έχουμε παίξει σε 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά τώρα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στην έδρα μας εδώ πρώτα και ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο σπίτι μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε είτε εντός είτε εκτός έδρας. Πιστεύουμε στους επιθετικούς που διαθέτουμε και στους παίκτες που θα βρίσκονται στον πάγκο. Οι βραδιές του Champions League είναι ξεχωριστές είτε είναι προκριματικά είτε αφορούν ομίλους. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να μετατρέψουμε το Σέλτικ Παρκ σε οχυρό, όπως το έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια».

Πηγή:www.gazzetta.gr