Η αντίστροφη μέτρηση για την πολύαναμενόμενη συναυλία «Πάντα γελαστοί» του φετινού καλοκαιριού, για την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, στο θέατρο «Φλόκα», στην Αρχαία Ολυμπία, ξεκίνησε ήδη.

Εκείνος, ένας συνθέτης - ζωντανός θρύλος, η μουσική του ομάδα; η καλύτερη σύνθεση. Ο λόγος για τον αξεπέραστο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, που συγκέντρωσε τραγουδιστές πρώτης εθνικής κατηγορίας, για πρώτη φορά μαζί του και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένο, ήταν διθυραμβικό.

Πάντρεψε λοιπόν μουσικά, παλιότερες γενιές, με νεώτερες δυνάμεις, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα τη διαχρονικότητα των τραγουδιών που έχει γράψει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο αειθαλής Μανώλης Μητσιάς, που είναι κι από τους πιο παλιούς ερμηνευτές  του συνθέτη, θυμάται και θυμίζει με τη δική του φωνή τραγούδια που έχουν το δικό του ερμηνευτικό στίγμα.

Ο αξεπέραστος Γιάννης Κότσιρας, με την έτσι κι αλλιώς σπουδαία φωνή του, καταφέρνει να οικειοποιηθεί μοναδικά γνώριμα άσματα και να μας κάνει να τραγουδάμε μαζί του σα να τα είχαμε αγαπήσει εξ αρχής με τη δική του φωνή.

Ο πάντα χαμηλών τόνων Δημήτρης Μπάσης, αποδεικνύει περίτρανα πως δεν χρειάζεται να απασχολείς τα μέσα ενημέρωσης με τα προσωπικά σου για να κάνεις επιτυχία, όπως κι ότι του ταιριάζει πολύ το ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου.

Τέλος η γυναικεία παρουσία της όλης παρέας, η γλυκύτατη Ρίτα Αντωνοπούλου, μούσα/ανακάλυψη του ίδιου του Θάνου, ολοκληρώνει δυναμικά την σπουδαία αυτή ομάδα.

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Αυγούστου είναι σίγουρο πως θα γραφτεί με χρυσά γράμματα, στις καρδιές όλων εκείνων που θα παραβρεθούν στο θέατρο «Φλόκα», στην Αρχαία Ολυμπία, στις 9.30 το βράδυ για να απολαύσουν από κοντά τραγούδια/δημιουργίες του Θάνου Μικρούτσικου αποδοσμένα ερμηνευτικά από τέσσερις σπουδαίες φωνές. Και σας βεβαιώνουμε πως η εν λόγω μουσική βραδιά θα γράψει ιστορία!

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Μικρούτσικος: "Η Πάτρα, είναι μια πόλη επιρρεπής στο να χάνει σοβαρά στοιχήματα"

''Πάντα γελαστοί και γελασμένοι'' στην Πάτρα - Καταχειροκροτήθηκε ο Θάνος Μικρούτσικος!

Θάνος Μικρούτσικος: «Το τραγούδι, δεν αλλάζει τον κόσμο. Τον κόσμο τον αλλάζουν οι άνθρωποι»