Τέλος εποχής για το οπωροπωλείο "Καραβούλιας" στην Πατρών - Κλάους.

Το κατάστημα έκλεισε και εδώ και λίγες ημέρες ο χώρος που μέχρι πρότινος γέμιζε με χρώματα και αρώματα, τώρα είναι άδειος. Αξίζει να αναφέρουμε πως το κατάστημα λαχανικών και φρούτων λειτουργούσε στην Πατρών - Κλάους στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στην περιοχή Λάγγουρα από το 1996.

Αποτελούσε ένα από τα καταστήματα ορόσημο της περιοχής. Καθημερινά πρόσφερε την καλύτερη ποιότητα σε φρούτα, λαχανικά, όσπρια.

Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι δεν υπήρχε πελάτης στην περιοχή που να μην έμενε ικανοποιημένος από τα προϊόντα του καταστήματος, αλλά και από την ευγένεια και εξυπηρετικότητα των ιδιοκτητών. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια το οπωροπωλείο "Καραβούλιας" μας είχε καλομάθει και με τα υπέροχα σπιτικά γλυκά κουταλιού που διέθετε.

Δυστυχώς η κρίση σε συνδυασμό με την υψηλή φορολογία στις επιχειρήσεις οδήγησε τους ιδιοκτήτες του οπωροπωλείου να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, τα πάγια έξοδα ενός καταστήματος που λειτουργεί σε χώρο ενοικιασμένο είναι σαφώς μεγάλα και έτσι αποφάσισαν να το λειτουργήσουν σε χώρο ιδιόκτητο, περιορίζοντας κάπως τα έξοδα. 

Το κατάστημα "Καραβούλιας" πλέον λειτουργεί σε νέα διεύθυνση, λίγο πριν την πύλη της Αχάια Κλάους στη συμβολή των οδών Κλάους και Ρυακίου 1.

Γιατί παρά τα προβλήματα (οικονομικά) δεν μπορεί να χαθεί αυτή η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Αξίζει λοιπόν να κάνουμε μια μικρή διαδρομή για φτάσουμε στο νέο οπωροπωλείο "Καραβούλιας", γιατί οι καλές συνήθειες δεν κόβονται...