Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Μία ημέρα που οι πλανητικές όψεις μας βρίσκουν εξουθενωμένους από τη χθεσινή ένταση από το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Τα νεύρα ακόμα υπάρχουν και η αίσθηση πως στο σώμα μας δεν υπάρχει ίχνος ενέργειας επίσης υπάρχει. Αφήστε την ημέρα να περάσει, χωρίς κρίσιμες αποφάσεις σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Εάν πρέπει όμως να πράξετε κάτι κρίσιμο να προσέχετε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΚΡΙΟΣ
Καιρός να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για τα δικαιώματά σας στην εργασία σας, προκειμένου να καταφέρετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αισθηματικά, η περίοδος ενδείκνυται για το επόμενο βήμα. Είτε αυτό μεταφράζεται με γάμο ή με ένα βήμα παρακάτω σε μια σχέση. Μην φοβηθείτε. Είναι για την ψυχική σας ηρεμία, αλλά και ταυτόχρονα μια απόφαση ζωής, όσο δεσμευτικό και αν ακούγεται κάτι τέτοιο.

ΤΑΥΡΟΣ
Μάτια και αυτιά ανοικτά. Συνάντηση με πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στην ζωή σας ίσως ξετυλίξει το κουβάρι που έχει μέσα του και μιλήσει για το τι νιώθει για εσάς. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η περίοδος που διανύουμε είναι περίοδος μεγάλων αποκαλύψεων για εσάς. Μην είστε απόλυτος-η γιατί το πουλάκι εάν πετάξει δεν πρόκειται να γυρίσει. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις… δεν είστε πλέον παιδιά κυρίως στα εργασιακά. Βάλτε επιτέλους πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το αδιέξοδο τοπίο στο εργασιακό σας περιβάλλον φαίνεται σιγά σιγά να ξεδιαλύνεται . Πάρτε λοιπόν πρωτοβουλίες με καλοπροαίρετη διάθεση και θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Όσο για τα αισθηματικά, σύντομα θα ξεκινήσει ένα καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο. Έστω και αν αυτό πρόκειται για κάτι περιστασιακό. Μην πείτε όχι αμέσως. «Σκανάρετε» κάθε πιθανή επιλογή που θα έρθει κοντά σας. Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται μεγάλο…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικότερα, μια συναισθηματική ακαταστασία κυριαρχεί στην ζωή σας. Προσπαθήστε να ξεκινήσετε συζητήσεις με άτομα κοντινά σε εσάς καθώς πιθανώς να αποδειχθούν καθοριστικά για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σε θέματα που σας ταλανίζουν. Στα συναισθηματικά, καλύτερα ένα μικρό break. Η παραμικρή γκρίνια θα σας αποσυντονίσει και νέοι μπελάδες δεν είναι της παρούσης. Έχετε πολλά στο κεφάλι σας κυρίως στην εργασία σας που θα προκύψουν ανακατατάξεις.

ΛΕΩΝ
Είναι ώρα να διεκδικήσετε στον χώρο της εργασίας σας αυτό που σας αξίζει. Δουλεύετε σκληρά και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Με το δυναμισμό που σας διακατέχει λοιπόν από φυσικού σας κάντε πράξη αυτό που λέτε τόσο καιρό στους δικούς σας. «Ο τάδε παίρνει παραπάνω χρήματα από εμένα και σχεδόν κάθεται». Ένας καλός μισθός ή μια προαγωγή είναι δίπλα σας. Αρπάξτε την ευκαιρία. Ο αισθηματικός σας κόσμος είναι σε ένα κομβικό σημείο. Αλλάξτε διάθεση και δείξτε τον πραγμαιτκό ευαίσθητο εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στα αισθηματικά σας και εσείς καλείστε να λάβετε κάποιες απαντήσεις για πράγματα που σας είχαν πληγώσει στο παρελθόν. Αλλαγές λοιπόν που ίσως φέρουν αναστάτωση στη σχέση σας θα πρέπει να σας κάνει λίγο πιο προσεκτική γιατί ίσως φέρουν μεγάλα ρήγματα και παρεξηγήσεις που δύσκολα θα λυθούν. Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα είναι σαφώς πιο καλά και εάν δεν προκαλέσετε ρήξεις θα απογειωθείτε σύντομα και οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ
Όσο πιο πολύ βυθιζόμαστε στο καλοκαίρι τόσο η διάθεση σας ανεβαίνει. Είναι η παρέα; Είναι το ταίρι; Το φλερτ; Ότι πάντως και να είναι αυτή την περίοδο στη ζωή σας βαίνει καλώς και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Πάρτε ενέργεια από τους γύρω σας και κάντε κατι ολοκληρωτικά δικό σας. Κάτι που θα σας μείνει αξέχαστο. Είναι καιρός για ένα ρίσκο. Δεν νομίζετε; Τα επαγγελματικά τα έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα και αυτό δεν είναι κάτι λάθος προς το παρόν πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να μην υπάρχει κάτι σταθερό και σίγουρο στα επαγγελματικά, αλλά σίγουρα η απασχόλησή σας περιστασιακά με δουλειές που προκύπτουν σας κάνουν να νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Και έτσι είναι. Μην τα εγκαταλείψετε να προσπαθείτε και με τους δικούς σας ανθρώπους στο πλευρό σας θα τα καταφέρετε. Επιμονή και υπομονή. Ο αισθηματικός κόσμος έχει λίγο μοναξιά αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα εάν και εσείς όμως αποφασίσετε να βγείτε λίγο έξω από το σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η χαλαρή σας διάθεση είναι και η ευτυχία σας. Το… όπλο σας απέναντι στην κουραστική καθημερινότητα. Δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά προσέχετε μην πέσετε ξαφνικά από το ροζ συννεφάκι και τότε καταλάβετε ότι είστε μόνος. Μην αγνοείται το ταίρι σας. Αρκετοί κίνδυνοι εγκυμονούν για εσάς σε αυτό το κομμάτι. Τα επαγγελματικά σας είναι σε μία φάση ανανέωσης. Εάν έχετε κρυφές συζητήσεις προσοχή μην γίνει γνωστό κάτι γιατί ίσως να εκτεθείτε στον παρόντα εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά πράγματα αρχίζουν να σας κινούν το ενδιαφέρον και η χαμένη σας δημιουργικότητα είναι και πάλι πίσω. Μην αφήσετε λοιπόν να πάει χαμένη διότι ίσως εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα συνεργασία που θα σας φέρει με ένα μικρό χαρτζιλίκι από εκεί που δεν το περιμένατε. Τα αισθηματικά σας είναι σταθερά, καθώς είστε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.Οπότε εάν σήμερα έχετε προτάσεις για έξοδο να πείτε ναι γιατί δεν αποκλείεται να γνωρίσετε πρόσωπο σοβαρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας ξανάρχεται στο προσκήνιο για εσάς. Όχι όχι δεν μπαίνει κάτι καινούργιο στην ζωή σας αλλα η σχέση σας αναγεννιέται ξανά και αυτό φαίνεται να σας ταιριάζει γάντι. Τα επαγγελματικά αυτή την περίοδο είναι λιγάκι ζόρικα και ένα μικρό διάλλειμα δεν θα ήταν κακό προκειμένου να γεμίσετε μπαταρίες αφού ένας δύσκολος χειμώνας σας περιμένει σίγουρα. Πρέπει να οργανώσετε το μυαλό σας και να μην σας παρασέρνει η μοίρα όπου εκείνη θέλει, αλλά εσείς να έχετε τα ηνία.

ΙΧΘΕΙΣ
Όσο ο χρόνος περνά αντί να χάνεται τα κουράγια σας εσείς γίνεστε όλο και πιο δημιουργικοί. Νέοι ορίζοντες στα επαγγελματικά ίσως φέρουν και αλλαγές σε σχέσεις αφού το εργασιακό σας φόρτο δεν θα σας επιτρέπει να κάνετε όσα κάνατε παλιά. Είναι για λίγο όμως. Μέσα από αυτή την ιστορία θα βγείτε πιο δυνατοί και πετυχημένοι για να ζήσετε αυτό που ήταν το όνειρό σας απο παιδί. Στα ερωτικά σας το κλίμα είναι απαισιόδοξο, αφού εσείς λανθασμένα φυσικά νομίζετε πως δεν είστε άξιοι άνθρωποι για να αγαπηθείτε. Κάνετε τεράστιο λάθος.