Στις μέρες μας, η περίοδος των διακοπών για τους περισσότερους ισούται με αμέτρητες αναρτήσεις στα social media, σέξι πόζες στην παραλία και τοπία που κάνουν τους υπόλοιπους να ζηλεύουν, αφού η δουλειά ή η οικονομική στενότητα τους "κρατάει" στη βάση τους.

Υπάρχει όμως και μια μερίδα ανθρώπων, η οποία είναι απαλλαγμένη από την κουλτούρα αυτή, καταφέροντας όμως να εντυπωσιάζει και να τραβάει τα βλέμματα μόνο και μόνο από την σεμνότητα και το φυσικό κάλλος που διαθέτει.

Στην κατηγορία αυτή βρίσκεται ένας γνωστός Πατρινός, ο οποίος χωρίς καν να το επιδιώκει, καταφέρνει να είναι το απόλυτο must σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας, μόνο και μόνο με την παρουσία του εκεί.

Με σαγηνευτικό βλέμμα, ύφος όλο μυστήριο αλλά και ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλοί αθλητές, κάνει τις γυναίκες στην κυριολεξία να τον χαζεύουν, σαν ένα μοντέλο που άφησε τις κοσμικές τοποθεσίες της Ελλάδας και ήρθε να παραθερίσει στα μέρη μας.

Μάλιστα, επειδή αρκετές φορές κάνει το μπάνιο του μαζί με την σύζυγο του και τον μικρό τους γιο, η εικόνα που "βγάζει" είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη προς τα γυναικεία βλέμματα, αφού η θέα ενός στοργικού και συνάμα ακαταμάχητου άνδρα που παίζει με το παιδί του, μόνο εντύπωση μπορεί να προκαλέσει στο ασθενές φύλο.

Κι επειδή είναι ντροπαλός και δύσκολα του πιάνει κάποια κουβέντα, αρκετές κυρίες που δεν γνωρίζουν το όνομα του τον αποκαλούν "σέξι μπαμπά", δίνοντας του την ταυτότητα που μάλλον του ταιριάζει απόλυτα, αν κρίνουμε από τον θηλυκό συνωστισμό που παρατηρείται, όταν κάνει τις ασκήσεις γυμναστικής του, βρεγμένος από την δροσερή θάλασσα.

Να λοιπόν που για να φτιάξεις το προφίλ σου κατά έξω δεν χρειάζονται πάντα φίλτρα και δημοσιεύσεις αλλά τρόπος και αύρα όλο... υποσχέσεις.