Στις Καμάρες και τη δημοτική ενότητα Ερινεού έκαναν «στάση» ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος το βράδυ της Τετάρτης 1 Αυγούστου, δίνοντας μια συναυλία γεμάτη κέφι και διασκέδαση για το κοινό που έδωσε το παρών.

Το καλλιτεχνικό δίδυμο των γνωστών ερμηνευτών παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα με τις διαχρονικές επιτυχίες τους καθώς και με διασκευές μεγάλων δημιουργών του ελληνικού πενταγράμμου. Τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου και του Άκη Πάνου όπως και του Παντελή Θαλασσινού και του Δημήτρη Κορακάκη ακούστηκαν στο γήπεδο των Καμαρών, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά σε όλη τη συναυλία και να κινείται στους ρυθμούς της.

Τη συναυλία χαιρέτησε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καμαρών Παναγιώτης Περλέγκας καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α Αθανασία Τασσινού.

Το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι υπό τη διοργάνωση της ΔΗΚ.ΕΠ.Α. ταξιδεύει σε όλες τις δημοτικές ενότητες με εκδηλώσεις ανοικτές προς το κοινό και έχει επόμενο σταθμό την παραλία Διακοπτού με μουσική συναυλία από το Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη το Σάββατο 4 Αυγούστου στις 21:30.