Τα όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του Survivor αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ίδια στο παιχνίδι αποκάλυψε η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού, Κατερίνα Δαλάκα.

Αναφερόμενη αρχικά στον Ντάνο, η ίδια είπε στο περιοδικό People πως ήταν απόλυτα σίγουρη πως αυτός που θα κέρδιζε το Survivor 1, καθώς ήταν το απόλυτο φαβορί, κάτι το οποίο δεν έγινε και με το Survivor 2.

«Φέτος δεν υπήρξε απόλυτο φαβορί, καθώς ανάμεσα στους παίκτες βρίσκονταν πολλοί αθλητές. Οπότε κανείς δεν ξεχώρισε τόσο πολύ ώστε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» στον κόσμο. Έτσι τουλάχιστον το βίωσα εγώ τους έξι μήνες που παρέμεινα στον Άγιο Δομίνικο», ανέφερε η ίδια.

Όσο για την ζωή εκεί, η νικήτρια του παιχνιδιού ανέφερε πως το πιο δύσκολο πράγμα ήταν η έλλειψη φαγητού.

«Οι προμήθειες μας ήταν μηδαμινές και κάθε μέρα παλεύαμε να αντεπεξέλθουμε στα δύσκολα και σκληρά αγωνίσματα με μηδέν ενέργεια», είπε η ίδια αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είχε λιποθυμήσει δύο φορές, κάτι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες».

Η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε μάλιστα και στο αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει, όπως έκανε και η Ολγα Φαρμάκη.

«Όσο δύσκολα και να περνούσα, ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από το παιχνίδι. Μου άρεσαν, οι δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα ήθελα να κερδίσω και το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να αντέξω μέχρι το τέλος».