Έχεις ποτέ παρατηρήσει ότι ορισμένα υγρά σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ δραστήρια, ενώ άλλα σε κάνουν να νιώθεις υπνηλία; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή τα ποτά που καταναλώνεις πραγματικά επηρεάζουν το επίπεδο εγρήγορσης και την ποιότητα του ύπνου σου.

Εμείς όμως ψάξαμε και βρήκαμε αυτά τα ροφήματα που μπορείς να πιείς και να κοιμηθείς σαν πουλάκι. Και σίγουρα ξέρεις ή έστω φαντάζεσαι ποια μπορεί να είναι. Αν λοιπόν, αντιμετωπίζεις προβλήματα αυπνίας πρέπει να δοκιμάσεις asap ένα από τα παρακάτω, όπως αναφέρει το queen.

1. Χυμός κεράσι

Ο χυμός κεράσι το βράδυ μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς πιο γρήγορα από όσο νομίζεις. γρηγορότερα.

2. Χαμομήλι και τσάι με φρούτα του δάσους

Ένα φλιτζάνι χαμομήλι ή τσάι με φρούτα του δάσους με λίγο μέλι μιάμιση ώρα πριν ξαπλώσεις, θα σε κάνει να κοιμηθείς πιο ξεκούραστα.

3. Γάλα

Ένα ποτήρι γάλα 90 λεπτά πριν ξαπλώσεις, μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να κοιμηθείς (εάν δεν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη). Είτε ζεστό, είτε κρύο -είναι προσωπική προτίμηση- μπορεί να σε κάνει να κοιμηθείς καλύτερα.

4. Νερό

Είναι σημαντικό να πίνεις νερό όλη την ημέρα για καλύτερη υγεία. Ωστόσο, το να πίνεις νερό μέχρι να πέσεις για ύπνο θα τονώσει τα νεφρά σου και πιθανότατα να ξυπνήσεις πολλές φορές τις πρώτες ώρες του ύπνου σου.

Καταλαβαίνεις σίγουρα πως πρέπει να αποφύγεις το αλκοόλ και τον καφέ εάν θέλεις να κοιμάσαι καλύτερα.