Η Σάσα Σταμάτη μίλησε για τον λόγο που δεν έχει social media, την πίστη της στον Θεό και την προσωπική της ζωή, όπως αναφέρει το people.

Γιατί δεν έχεις social media;

Έχω μόνο το instagram και το facebook της εκπομπής. Νομίζω ότι δεν έχω δικά μου γιατί δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Επειδή είμαι πολύ αυθόρμητη, μπορεί να ανέβει κάτι, για το οποίο μετά μπορεί να μετανιώσω. Επίσης, αν θα κάνω social το έχω αλλιώς στο μυαλό μου. Είναι διαφορετικό το να έχουμε social media για να επικοινωνούμε και διαφορετικό το να έχουμε νια να διαφημίζουμε τα ρούχα μας.

Αν κάποιος σου έλεγε να διαφημίσεις παπούτσια -έχεις και δυο μέτρα πόδια, δεν θα το έκανες;

Δεν έχω μπει στο τριπάκι αυτό, γιατί πιστεύω ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα καλά. Η θα διαφημίζω ρούχα και παπούτσια η θα τρέχω να κάνω συνεντεύξεις για την εκπομπή. Προς το παρόν, — θέλω να κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Μπορεί, να γίνει στο μέλλον, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα μου. Σέβομαι αυτούς που το κάνουν γιατί βγάζουν χρήματα. Φυσικά, αν σου σκάσει μια μεγάλη πρόταση, δεν Θα πεις «όχι». Για τα λεφτά δουλεύουμε, όχι για χόμπι.

Φοράς κομποσκοίνια. Πιστεύεις στον Θεό;

Πιστεύω πολύ. Είναι προστάτης μου ο Άγιος Εφραίμ. Φροντίζω να πηγαίνω στο μοναστήρι κάθε Κυριακή. Πηγαίνω και στις χαρές μου και στις λύπες μου.

Υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνεις;

Πιστεύω πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Μπορεί για κάτι που γίνεται τώρα να μετανιώνεις και να λες «αχ, γιατί, Χριστέ μου, το έκανα έτσι!», αλλά μετά από καιρό αποδεικνύεται πως καλώς έγινε έτσι, γιατί έβαλες μυαλό και εξελίχθηκες.

Έχεις φερθεί ποτέ πολύ άσχημα σε έναν άντρα;

Όχι, δεν έχει και νόημα. Αν δεν ταιριάζεις με κάποιον, χωρίζεις. Γιατί να τον εκδικηθείς;

Εσένα σου έχει φερθεί άδικα άντρας;

Μπορεί να έχει συμβεί, αλλά τα ξεχνάω εύκολα.

Φιλίες με τους πρώην σου κρατάς;

Όχι. Όταν τελειώνει κάτι, τελειώνει για πάντα.