Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Διασήμων στο Survivor αποκαλούσαν την Κατερίνα Δαλάκα «αρχηγό», κάτι που δεν ενστερνίζεται η ίδια, καθώς δεν είχε ποτέ αρχηγικές τάσεις. 

«Στα αγωνίσματα τους εμψύχωνα, γι’ αυτό και με αποκαλούσαν έτσι. Στην παραλία, όμως, δεν έπαιρνα καμία πρωτοβουλία: ούτε στις προμήθειες ούτε στο μαγείρεμα. Απλά έκανα τις δουλειές που είχαν οριστεί στον καθένα μας» εξηγεί στο περιοδικό People.

Η συναναστροφή με τους συμπαίκτες της και η συμβίωση μαζί τους υπό αντίξοες συνθήκες την έφεραν κοντά με ορισμένα άτομα. «Έκανα φιλίες με πολύ αξιόλογα παιδιά, όπως η Όλγα Φαρμάκη, ο Γιάννης Τσίλης, η Ξένια των Rec, ο Μιχάλης Μουρούτσος, αλλά και η Μελίνα Μεταξά. Την Όλγα τη νιώθω πραγματικά σαν αδελφή μου, τη λατρεύω. 
Ωστόσο, απογοητεύτηκα από την Εύη Σαλταφερίδου. 
Ήταν ένα άτομο με το οποίο ήρθαμε πολύ κοντά και όταν έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα είδα ένα διαφορετικό χαρακτήρα, ενώ έβγαλε και μια επιθετικότητα απέναντί μου. Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι. Όταν, όμως, κάποια πράγματα με πειράξουν, θα απομακρυνθώ. Ακόμα και στο Survivor Πανόραμα η Εύη μίλησε με άσχημα και απαξιωτικά λόγια για μένα, χωρίς να υπάρχει λόγος» αρκείται να πει, χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.