Η μεταγραφή του Μάλκομ από τη Μπορντώ δύσκολα δεν θα είναι η τελευταία της Μπαρτσελόνα για τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας στους δημοσιογράφους άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περαιτέρω προσθήκες.

«Στο θέμα της απόκτησης παικτών, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πιθανότητα και είναι προφανές ότι στη μεσαία γραμμή χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη (σ.σ. τον Παουλίνιο)» δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

«Οι παίκτες που έχουν έρθει και αυτοί από τη β’ ομάδα είναι παρόμοιοι. Πιθανότατα, θα κάνουμε και άλλες μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το πιο ανταγωνιστικό ρόστερ, σκεφτόμενοι ότι έχουμε χάσει τον Αντρές Ινιέστα. Θέλουμε παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ μας και θέλουμε παίκτες στη μεσαία γραμμή» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Βαλβέρδε αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός μέσου.

Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα βολιδοσκοπεί τους «φευγάτους» από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, Πολ Πογκμπά και Αντριέν Ραμπιό, ενώ και ο αρχηγός της Βαλένθια Ντάνι Παρέχο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.