Δεν είναι ο πρώτος αλλά απ΄ότι φαίνεται ούτε ο τελευταίος φωτεινός σηματοδότης που έχει βγει εκτός λειτουργίας στην Πάτρα, το τελευταίο διάστημα.

Το φανάρι στην παραλιακή οδό της πόλης στο ύψος του κολυμβητηρίου της Αγυιάς είναι από το πρωί εκτός λειτουργίας και μάλιστα όπως ανέφεραν οδηγοί στο patrasevents.gr δεν λειτουργεί ούτε το παλλόμενο πορτοκαλί σήμα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα Σαββατοκύριακα ο συγκεκριμένος δρόμος έχει μεγάλη κίνηση, αφού πολλοί Πατρινοί πηγαίνουν για μπάνιο στην Πλαζ και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος αφού και η οδός Κανελλοπούλου έχει τη δική της ροή αυτοκινήτων.

Κατά καιρούς σε σημεία κομβικά της Πάτρας, από τα οποία κυκλοφορούν καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα, σε διασταυρώσεις που έτσι και αλλιώς είναι επικίνδυνες, οι φωτεινοί σηματοδότες είναι σβηστοί και δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα να γίνονται συχνά τις τελευταίες ημέρες τροχαία ατυχήματα. 

Τα "νεκρά" φανάρια υπάρχουν σε σημεία όπως η Ελευθερίου Βενιζέλου, η Παπαφλέσσα, η Ακτή Δυμαίων, ακόμα και σε σημεία στο κέντρο της Πάτρας, ανάλογα με την ημέρα και την στιγμή.

Να σημειώσουμε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που έχει και την ευθύνη για το θέμα, προχώρησε σε σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου αποκατάστασης των βλαβών της φετινής σηματοδότησης.