Ο διεθνής διαγωνισμός χορού «Step to a Dream» που έγινε για πρώτη φορά στην Πάτρα στις 27 Ιουνίου στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, μας έδωσε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα Πατρινά κορίτσια που πρωτοστάτησαν με την τεχνική και καλλιτεχνική τους αρτιότητα και βέβαια βραβεύτηκαν. Και δεν είναι η πρώτη φορά!

Η δεκαεξάχρονη Μαρία Τζόλα, νικήτρια στον διαγωνισμό του 2017 που έγινε στη Ναύπακτο, πήρε και φέτος το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του κλασικού χορού 15 έως 23 ετών ενώ η Αρίστη Σοφή πήρε το δεύτερο βραβείο στην ίδια κατηγορία και το τρίτο στον μοντέρνο/σύγχρονο χορό. 

Η Ελένη Τζόλα πήρε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία κλασικού χορού 11 έως 14 ετών και η ομάδα πέντε χορευτριών με τις Διονυσία Γιαννοπούλου, Θεοδώρα Πολίτη, Ισμήνη Ντάφλου, Μαρία Τζόλα και Αρίστη Σοφή ήρθαν πρώτες στην κατηγορία miniature του κλασικού χορού.

Να λοιπόν που και η πόλη μας μπορεί να είναι περήφανη για τις καλλιτεχνικές της επιδόσεις που δεν περιορίζονται μόνο στον ελληνικό χώρο. Να επισημάνουμε ότι η Αρίστη Σοφή στο international summer school 2017 της Royal Academy of Dance στο Λονδίνο πήρε τη μεγαλύτερη διάκριση που είναι υποτροφία για δωρεάν φοίτηση στην αντίστοιχη οργάνωση του 2018. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η υποτροφία αυτή δίνεται στον/στην  μαθητή/τρια που παρουσίασε την μεγαλύτερη πρόοδο στα πλαίσια της φοίτησης.