Την 5η θέση κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ο Νίκος Ανδρεόπουλος

Ο Πατρινός ποδηλάτης, κατάφερε να πραγματοποιήσει τον αρχικό του στόχο και να είναι για ακόμα μία χρονιά μέσα στους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας του, πίσω από εξαιρετικούς ποδηλάτες. 

Ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την θέση του με βάση τις δυσκολίες που είχε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού βρίσκεται σε φάση επανεκίννησης της αγωνιστικής του καριέρας, ύστερα από δύο χρόνια αποχής. 

Μιλώντας για τη θέση που κατέκτησε στο κλείσιμο της χρονιάς τονίζει στο patrasevents.gr. "Τέλος Σεπτέμβρη ξεκίνησα σιγά σιγά με λίγες ώρες προπόνησης, μετά από μία μεγάλη αποχή που είχα, φέρνοντας όμως τον εαυτό μου σε ένα πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο για την κατηγορία μου (Master A) δεδομένου των δυσμενών συνθηκών για μένα φέτος.

Ο σημαντικότερος αγώνας για μένα φέτος είναι αυτός του Πανελληνίου πρωταθλήματος Cross Country στις Σέρρες. Δυστυχώς δεν βρέθηκα στην καλύτερή μου μέρα, ενώ η διαδρομή δεν ήταν αντιπροσωπευτική για έναν καθαρόαιμο αναβάτη Mountain bike.

Παρόλα αυτά κατάφερα να κατακτήσω την 5η θέση επιτυγχάνοντας τον αρχικό μου στόχο για φέτος, ο οποίος ήταν να είμαι μέσα στους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας μου".


Ο επόμενος του στόχος είναι για τα τέλη Αυγούστου, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Marathon στην Άνω Χώρα, όπου θα έχει συμμετοχή, με στόχο να καταφέρει το καλύτερο που μπορεί. 

Στη συνέχεια μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν θα πάρει μέρος σε δύο με τρεις ακόμα αγώνες. Όσο για την νέα χρόνια τονίζει: "Για την νέα χρονιά θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις, ενώ θα προετοιμαστώ καταλλήλως με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ όλους όσοι με στηρίζουν με κάθε τρόπο και είναι στο πλευρό μου".