Έχουν ειδοποιήσει οι κάτοικοι της γύρω περιοχής τη ΔΕΥΑΠ εδώ και μία εβδομάδα για τους δύο αγωγούς που είναι σπασμένοι, κοντά στην περιοχή της έξω Αγυιάς. Τίποτα όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Καμία παρέμβαση, κανένα συνεργείο για να επιδιορθώσει τη ζημιά.

Το νερό έτσι συνεχίζει να ποτίζει τον δρόμο και να χάνεται σε μία εποχή που η κατανάλωση έτσι και αλλιώς είναι αυξημένη, με την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης να συνιστά κάθε τόσο στους πολίτες να κάνουν οικονομία. 

Λιτότητα με λίγα λόγια και στο νερό. Και όμως η ΔΕΥΑΠ δεν εφαρμόζει αυτό που η ίδια συνιστά. Σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα καταγγέλλουν οι πολίτες της.

Διαφορετικά θα υπήρχε κάποια παρέμβαση όλες αυτές τις μέρες. Η αλήθεια είναι ότι οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης της Πάτρας είναι συχνές, εξαιτίας της παλαιότητας των αγωγών και των φθορών που έχουν υποστεί. 

Όμως τουλάχιστον χρειάζεται να υπάρξει μία έγκαιρη κάθε φορά επέμβαση όταν διαπιστώνονται και εντοπίζονται βλάβες. Όλα αυτά την ώρα που άλλοι συνάνθρωποι μας στις πληγείσες περιοχές από τις φονικές πυρκαγιές δεν έχουν να πιουν νερό.

Η φωτογραφία είναι από αναγνώστη του patrasevents.gr.