Με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής νομού Αχαΐας καλεί τους συμπολίτες να προσφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγκιές στην Αττική.

Συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση: "Με τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές να είναι δραματικές και τις περιβαλλοντικές και υλικές καταστροφές ανυπολόγιστες, από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους συμπολίτες μας, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή συνεισφορά μας, καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής στην Αχαΐα αλλά και όσους πολίτες επιθυμούν να συνεισφέρουν για την συλλογή:
Τρόφιμα μέσης και μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης όπως νερό, ατομικούς χυμούς, ξηρά τροφή (φρυγανιές), κονσέρβες, βρόμη, γάλα εβαπορέ κλπ.

Είδη ατομικής υγιεινής όπως χαρτί τουαλέτας, σαπούνια, απορρυπαντικά, προσωπικά είδη καθαριότητας (μωρομάντηλα), πλαστικές σακούλες κλπ.
Αντικείμενα ρουχισμού και ειδικά αντικείμενα για μωρά (τροφή, πάνες, γάλα σε σκόνη) κλπ.

Η συλλογή των ανωτέρω ειδών θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο συγκέντρωσης επι της οδού Πατρέως 13-15 1Ος όροφος, από ώρα 18:00 μέχρι ώρα 21:00 ( τηλ επ/νιας 6973400641 ).

Στα πλαίσια σχετικού καλέσματος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για την κάλυψη αναγκών αίματος και παραγώγων του, παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα στο τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές των συνανθρώπων μας, το Κίνημα Αλληλεγγύης είναι το ελάχιστο χρέος προσφοράς μας.

Καλούμε όλα μας τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής να ανταποκριθούν μαζικά".