Ένα από τα καλύτερα και διασημότερα πανηγύρια γίνεται κάθε χρόνο, σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του νομού Αχαΐας, ανήμερα της Αγίας Παρασκευής

Έτσι θα γίνει και φέτος. Το Μιχόι πραγματοποιεί και φέτος την Πέμπτη 26 Ιουλίου το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, με τους κατοίκους του χωριού να ετοιμάζονται να μπουν στο χορό και να ανέβουν στην πίστα, σε μία εκδήλωση που κάθε χρόνο δίνουν το "παρών" δεκάδες επισκέπτες της γύρω περιοχής, αλλά και φανατικοί φίλοι αυτού του είδους διασκέδασης. 

Στις επάλξεις και αυτή τη χρονιά θα είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής που έχει συνδέσει το όνομά του με το πανηγύρι, ο Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος, έχοντας στο πλευρό του την ανερχόμενη Σοφία Τερζή.

Πέρα από τις υπόλοιπες επιτυχίες θα ακουστούν τραγούδια μέσα από το νέο cd του Ανδρέα Κωνσταντινόπουλου, όπως το "Κοίταξα τα μάτια σου". Μαζί τους θα είναι ένας από τους καλύτερους κλαρινίστες, ο Πάνος Μπέκος, ο επιδέξιος μπουζουκτζής Γιάννης Δημητρακόπουλος και η πολλά υποσχόμενη Όλγα Σολδάτου. 

Το πανηγύρι γίνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο Μιχοΐου "Γαριζάς" (Ρίζα της Γης) και γίνεται με την φροντίδα των κατοίκων του χωριού, με όλη την τοπική κοινότητα να συμμετέχει στη διοργάνωση αυτής της θρησκευτικής πανήγυρις που πλέον συγκεντρώνει αρκετό κόσμο. 


Πρόκειται για ένα αυθεντικό γλέντι που πηγάζει μέσα από την αγάπη των μελών του συλλόγου να διατηρήσουν τις ρίζες τους και να κρατήσουν μια συνέχεια στην παράδοση που υπάρχει πίσω τους. 

Το γλέντι θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της περιοχής το Μιχόι, σε υψόμετρο 285 μέτρων, στις παρυφές της Μόμβρης, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία εκτός των άλλων να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον του βουνού και να θαυμάσουν τη θέα που είναι υπέροχη. 

Ο σύλλογος και το χωριό, μας καλούν όλους σε αυτό το πανηγύρι, έχοντας ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τους θαμώνες και την υπόσχεση ότι θα περάσουμε υπέροχα.