Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Νέοι δρόμοι ανοίγουν και νέες προτάσεις στη δουλειά σας προσφέρουν έναν αέρα ανανέωσης, για αυτό αφήστε πίσω σας το παρελθόν. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να απομακρυνθείτε από ανιαρές σχέσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα απολύτως, απλά σας καταπιέζουν. Κάντε ό,τι προστάζει η καρδιά σας και μην φοβάστε. Ερωτικές ελπίδες έρχονται και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Περιορίστε λίγο τη διάθεσή σας να αποδράστε από ό,τι σας ενοχλεί γιατί η ημέρα δυστυχώς απαιτεί πολύ δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ
Σιγά σιγά καταλαβαίνετε πως πήρατε το μάθημά σας και πλέον οργανώνετε τον τρόπο της ζωής σας, για να εξαλείψετε σταδιακά όλα τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί. Μην σας πιάνει πανικός. Ειλικρινείς συζητήσεις με πρόσωπα ισχύος στα επαγγελματικά και με φιλικά πρόσωπα θα σας ηρεμήσει και θα σας δώσει και λύσεις. Έντονο το συναίσθημα της καχυποψίας απέναντι στο ταίρι σας. Προσέξτε μην έχετε έντονες αντιδράσεις προκαλέσετε καυγάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η ημέρα θα έχει αρκετά εμπόδια για εσάς, αλλά εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να βρείτε τις λύσεις, ώστε να τα ξεπεράσετε. Προσπαθήστε να διώξετε από μακριά σας τοξικά πρόσωπα και καταστάσεις. Στην καριέρα σας ήρθε η ώρα να ρισκάρετε και αυτό θα σας βοηθήσει μετά τον Αύγουστο στην περαιτέρω ανέλιξή σας. Στα ερωτικά ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας και τους φόβους σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα βρείτε μεγάλη αποδοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μυστικά και αποκαλύψεις θα έχει η σημερινή ημέρα. Θα μάθετε πως κοντινοί σας άνθρωποι που τους έχετε ψηλά μέχρι τώρα σας έσκαβαν το λάκκο και δεν αποκλείεται να είναι υπεύθυνα για μία αγάπη που έφυγε πια από κοντά σας. Μην το αφήσετε αυτό έτσι και πάρτε άμεσα πρωτοβουλίες. Μια παλιά αγάπη μπορεί να σας περιμένει όσο κι αν φαίνεται πως έχει προχωρήσει. Στην εργασία σας θα πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα είτε έχει να κάνει με τα οικονομικά είτε με τις αρμοδιότητές σας.

ΛΕΩΝ
Η λύση που ψάχνετε δεν είναι αυτή που φαντάζεστε. Στα ερωτικά σας πρέπει να τολμήσετε να κάνετε κριτική στον εαυτό σας. Παρατήσατε κάτι σπουδαίο για να αποφύγετε να δείτε την αλήθεια για τον εαυτό σας. Τα νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σας δεν θέλουν από εσάς αυτό που προσφέρετε… αγάπη και θαλπωρή. Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας έχουν ανάγκη. Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται αναθεώρηση και κυρίως όσον αφορά στα οικονομικά. Σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα γεγονός έκπληξη θα σας αναστατώσει ερωτικά. Είτε πρόσωπο που δεν μπορούσατε καν να φανταστείτε θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για εσάς είτε μία παλιά αγάπη θα ζητήσει επανασύνδεση. Και στις δύο περιπτώσεις να λειτουργείτε πάντα με γνώμονα τη λογική. Για κάποιο λόγο νιώθετε έτοιμη να είστε και μόνη και να απολαύσετε τη ζωή σας. Μην το φοβάστε καθόλου. Τα επαγγελματικά σας έχουν πολλές σκοτούρες και πρέπει να δείξετε πως με την οργάνωσή σας μπορείτε να δώσετε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Το βράδυ της σημερινής ημέρας προμηνύεται αρκετά έντονο, καθώς σε μία ενδεχόμενη κοινωνική εκδήλωση δεν αποκλείεται να σας δημιουργηθούν ερωτικά συναισθήματα για πρόσωπο έκπληξη. Δείτε και αυτή την προοπτική στη ζωή σας. Επαγγελματικά τα γεγονότα δείχνουν πως θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι γεμάτο υποχρεώσεις και έννοιες. Κάντε υπομονή γιατί η δουλειά που θα κάνετε μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα φανεί και στη συνέχεια θα έρθει και η μεγάλη καταξίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διαίσθησή σας θα είναι το μεγάλο σας όπλο για να αποφύγετε τις κακοτοπιές στα επαγγελματικά σας. Προσοχή σε πρόσωπα που δεν έχουν αποδείξει πως είναι άξια εμπιστοσύνης. Αποφύγετε αυτή την εποχή και τις οικονομικές διεκδικήσεις. Στα ερωτικά σας πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να αλλάξετε στάση. Δεν μπορείτε με αυτό τον τρόπο που δείχνει σαν να κυνηγάτε μία οποιαδήποτε σχέση να προσελκύσετε έναν σωστό ερωτικό σύντροφο. Χαλαρώστε και δείξτε την τρυφερότητα της ψυχής σας και τότε θα βρεθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα είναι ιδανική για να την αφιερώσετε σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εκμεταλλευτείτε το κλίμα για να αποφορτιστείτε από την ένταση της εργασίας. Πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις σας, αλλά εσείς δεν έχετε πολλές αντοχές. Οργανώστε από τώρα μία απόδραση. Προμηνύεται μία νέα σχέση στον ορίζοντα, καθώς εσείς αποκτάτε αυτοπεποίθηση και διεκδικείτε και από την άλλη ένα πρόσωπο άξιο για εσάς, σας χτυπά την πόρτα. Από τη στάση σας θα εξαρτηθεί εάν αυτό το πρόσωπο θα είναι ο έρωτας της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η χρονιά σας έχει αφήσει σοβαρές πληγές. Τώρα νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας και να αφήσετε πίσω το οδυνηρό παρελθόν. Με τις ιδέες σας στην εργασία φαίνεται η διαφορά που θα συμβεί από τον Σεπτέμβριο. Προσοχή μόνο να μην αδικείτε ανθρώπους στην εργασία σας. Στα ερωτικά έχετε ανάγκη με τον σύντροφό σας να αποδράσετε και να χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου. Εάν υπάρχει σκέψη για πρόσωπο του παρελθόντος τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο προβληματισμός στην εργασία σας έχει να κάνει με τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές συναδέλφων και αφεντικών, που δεν ξέρουν τι θέλουν. Προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε, αλλά επίσης μην φοβηθείτε να προχωρήσετε σε δραστικές αλλαγές όσο κι αν βρείτε μεγάλη αντίσταση. Στα ερωτικά αυτή την περίοδο υπάρχει ένα περίεργο παιχνίδι με ένα πρόσωπο. Οι πλανητικές όψεις σας βοηθούν να σταματήσετε αυτό το παιχνίδι και να περάσετε σε δράση γιατί πραγματικά θα βρείτε ανταπόκριση.

ΙΧΘΕΙΣ
Το οικογενειακό σας περιβάλλον σας δημιουργεί μία άσχημη διάθεση και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έρθετε σε ρήξη με κοντινά πρόσωπα. Εάν δεν μπορείτε να το αποφύγετε τουλάχιστον προσέξτε τι θα πείτε. Θετικό αναμένεται το αποτέλεσμα για όσους έχουν ένα ερωτικό μπέρδεμα αρκεί να επιδείξετε διαλλακτική στάση. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε μία φάση καλοκαιρινής ηρεμίας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να νιώθετε ήσυχους. Οργανώστε από τώρα τα σχέδιά σας.