Τραγικό τέλος παραλίγο να έχει το σόου που εκτέλεσαν δύο ακροβάτες στο γνωστό reality «Αμερική έχεις ταλέντο».

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας και μία γυναίκα ανέβηκαν στην σκηνή προκειμένου να βγάλουν εις πέρας ένα απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα το οποίο θα εκτελούνταν στον αέρα και συγκεκριμένα πάνω σε μία κούνια.

Oι ακροβάτες άρχισαν τις δύσκολες φιγούρες στον αέρα, την ώρα που οι κριτές και οι θεατές έκλειναν τα μάτια τους από την αγωνία.

Ωστόσο το πρόγραμμα των υποψηφίων στο «Αμερική έχεις ταλέντο», δεν  πήγε όπως το είχαν σχεδιάσει, καθώς σε μία στιγμή η γυναίκα γλίστρησε από τα χέρια του άνδρα με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος στο πάτωμα.

Οι θεατές και οι παρουσιαστές σοκαρίστηκαν από την πτώση που έγινε μπροστά στα μάτια τους, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η μητέρα κι η μικρή κόρη της γυναίκας.

Ευτυχώς η παραγωγή είχε τηρήσει τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κι έτσι η γυναίκα δεν έπεσε στο πάτωμα, αλλά το προστατευτικό που είχε τοποθετηθεί στο σημείο, γλιτώνοντας έτσι από κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Τέλος, παρά το κοψοχόλιασμα και το λάθος των ακροβατών, τελικά οι κριτές πέρασαν το ζευγάρι στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.


Duo Transcend: Dangerous Trapeze Act Goes Wrong - America's Got Talent 2018