Μια μοναδική εμπειρία είχαν οι απανταχού φίλοι των Iron Maiden που βρέθηκαν στη συναυλία που έδωσε το διάσημο συγκρότημα στο Terra Vibe της Μαλακάσσας στην Αθήνα. 

Το θρυλικό heavy metal συγκρότημα που με την μουσική του μεγάλωσε γενιές και γενιές, έδωσε τη μεγαλύτερη συναυλία που έχει δώσει ποτέ στην Ελλάδα και για το γεγονός αυτό, ταξίδεψαν στην Αθήνα δεκάδες fans του από διάφορα μέρη της χώρας. 

Μεταξύ αυτών και ο Χρήστος Καλπουζάνης, μαζί με την παρέα του. Ο Πατρινός καραγκιοζοπαίκτης, γνώριζε τη μουσική του συγκροτήματος από μικρός και είναι από τους φανατικούς φίλους της heavy metal και ειδικότερα αυτού του συγκροτήματος. 

Η συναυλία των Iron Maiden ήταν το γεγονός του Rockwave Festival 2018 και η αλήθεια είναι ότι το συγκρότημα δικαίωσε τη φήμη που το ακολουθεί για τα δυναμικά live του, βάζοντας "φωτιά" στο Terra Vibe. 

To συγκρότημα, πέρα από την ιστορία που έχει στο χώρο της heavy metal, έχει και ένα δυναμικό παρών, αφού το νέο άλμπουμ του, το "Legacy Of The Beast World Tour", έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα και ακούγεται και από νέους που μπορεί καν να μην είχαν γεννηθεί όταν αυτή η "σκληρή" μπάντα έκανε τα πρώτα της βήματα.

Στη συναυλία, άλλωστε, έδωσαν το παρών όλες οι ηλικίες, μικροί και μεγάλοι, ενώ όσοι ταξίδεψαν στην Αθήνα έλεγαν ότι άξιζε η κούραση και ο κόπος. Το ίδιο και για τον Χρήστο Καλπουζάνη που κρίνοντας από τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο facebook, είχε προετοιμαστεί γι' αυτή τη συναυλία.

Μιλάει για μία ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής. "Ήταν απίστευτα! Οι άνθρωποι είναι θεοί ξέρουν να κάνουν live! Και η διοργάνωση υπέροχη σε όλα της. Ήταν μια συναυλία για πολλά μαθήματα. Για μένα οι Maiden είναι ένα συγκρότημα που δεν πρόκειται να ξαναβγεί...". 


Ο Πατρινός που βρέθηκε στη συναυλία των Iron Maiden στο Terra Vibe (pics+video)  Ο Πατρινός που βρέθηκε στη συναυλία των Iron Maiden στο Terra Vibe (pics+video)  Ο Πατρινός που βρέθηκε στη συναυλία των Iron Maiden στο Terra Vibe (pics+video)  Ο Πατρινός που βρέθηκε στη συναυλία των Iron Maiden στο Terra Vibe (pics+video)  Οι φωτογραφίες είναι του Χρήστου Καλπουζάνη

Οι φωτογραφίες είναι του Χρήστου Καλπουζάνη


The Trooper - Iron Maiden / Athens 2018 ( Terra Vibe Park )


Fear of the dark - Iron Maiden / Athens 2018 ( Terra Vibe Park )