Νέο συντριβάνι δημιούργησε μία βλάβη που σημειώθηκε σε αγωγό της ΔΕΥΑΠ, στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων. 

Η πίεση του νερού ήταν τόσο μεγάλη που έφτιαξε ένα νέο συντριβάνι, σχεδόν πάνω στον πεζόδρομο, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις και ανάγκασε τους περαστικούς να το χαζεύουν. 

Το πιο ωραίο από όλα είναι ότι κάποιοι ξένοι που περνούσαν από το σημείο, το πρωί του Σαββάτου, το πέρασαν για αξιοθέατο και ξεκίνησαν να το φωτογραφίζουν. Αργότερα τους είπαν ότι το συντριβάνι αυτό είναι δημιούργημα των χαλασμένων αγωγών που έχουν υποστεί αρκετές φθορές. 

Ορισμένοι έκαναν πλάκα, μάλιστα, δίνοντάς του και όνομα, χαρακτηρίζοντας το ως συντριβάνι του λαού που επινόησε ο Κώστας Πελετίδης για να δροσιστούν τα εργατικά στρώματα και ο λαός της Πάτρας που διαμένουν τριγύρω, εν όψει του καύσωνα που έρχεται. 

Πάντως, τα συνεργεία έφτασαν άμεσα στο σημείο για να διορθώσουν τη βλάβη που όμως ήταν αρκετά σοβαρή από ότι φαίνεται. Ωστόσο, χάθηκαν αρκετά κυβικά νερού από την πίεση του νερού, όμως, τουλάχιστον το θέαμα και η εικόνα δροσιάς, ήταν απολαυστική, σε ένα σημείο της Πάτρας που κανονικά θα μπορούσε να είχε ένα συντριβάνι. 

Έτσι δεν είναι;