Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του εκτός συνόρων ο Νίκος Μεζίτης, με το Yamaha VXR 1800. Αυτή την φορά κατέκτησε δύο φορές την 3η θέση, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο τζετ σκι που ολοκληρώθηκε στην Σερβία (Βελιγράδι).

Ο αγώνας στο Βελιγράδι έγινε μέσα σε ένα πανέμορφο ποτάμι, τον Σαβά και η φιλοξενία του οργανωτή Sukalo ήταν πραγματικά άψογη. Συμμετείχαν 48 πιλότοι απο 12  χώρες της Ευρώπης, με δεκάδες τίτλους και Κύπελλα στο παλμαρέ τους.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (14/07) ο Μεζίτης κέρδισε την 3η θέση στην κατηγορία Runabout Gp 4 και η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτι σε μια πραγματικά τεράστια πισίνα στην οποία πρωταγωνιστές ήταν δύο free style τζετ σκι ε τις εναέριες φιγούρες τους, ενώ την παράσταση έκλεψε η ομάδα του Flyboard απο την Κύπρο.

Την Κυριακή (15/07) ο Μεζίτης έτρεξε σε ακόμα δυσκολότερη κατηγορία, την Runabout Gp 1. Προσπάθησε και κατάφερε να μην κάνει κανένα λάθος, να μην χάσει καμία μπαλόνα και να οδηγήσει στο 100% των δυνατοτήτων του, κερδίζοντας και πάλι την 3η θέση.

Στην απονομή ο Έλληνας οδηγός της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ) ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και συγκινημένος, που με τόση λίγη εμπειρία απο αγώνες κατόρθωσε να φέρει τόσα καλά συνεχόμενα αποτελέσματα δηλώνοντας: «Οι χειμερινές προπονήσεις, χαρίζουν τις καλοκαιρινές νίκες».  

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Μεζίτης που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ατμοσφαιρικών του 2017, κατακτώντας την 2η θέση, πριν από ένα μόλις 15νθήμερο (29-30 Ιουνίου) είχε πάρει την 1η θέση στα ατμοσφαιρικά, στο Βαλκανικό Κύπελλο τζετ σκι που έγινε στην γειτονική Βουλγαρία. Τον τελευταίο καιρό ο Έλληνας οδηγός δείχνει να διανύει περίοδο φορμαρίσματος με το Yamaha XRX 1800 σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που το φροντίζει η Regent Hellas.