Χαμός στην Ντιναμό Μπρεστ έξι μέρες πριν από το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο, καθώς παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο μακράν πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας, Αρτέμ Μιλέφσκι και όχι μόνο.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Λευκορωσίας και επιβεβαίωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας, Όλγκα Χιζίνκοβα, ο πλέον διάσημος παίκτης της Μπρεστ δεν υπολογίζεται και θα ψάξει να βρει άμεσα ομάδα.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή που μίλησε στα ΜΜΕ μετά τη διαρροή της είδησης, ο λόγος που φεύγει άμεσα είναι το γεγονός ότι το μεταγραφικό παράθυρο ανοίγει σήμερα και η σεζόν ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο, οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάθεται στον πάγκο μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν ανοίγει πάλι η μεταγραφική περίοδος.

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα και επίσημα η ομάδα της Ντιναμό.

Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός που αποχωρεί. Παρελθόν αποτελεί επί της ουσίας και ο αρχηγός της ομάδας, Αλεξέι Γκαβρίλοβιτς, ενώ δυσοίωνο είναι και το μέλλον του Πάβελ Σαβίτσκι στην Μπρεστ, που προς το παρόν μένει, αλλά η προσεχής αντίπαλος του Ατρόμητου περιμένει προτάσεις για να τον παραχωρήσει.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr