Γενέθλια στη φυλακή, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει ο Δημήτρης Κούκλατζης.

Ο Ελληνας στρατιωτικός κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης από τη 2α Μαρτίου, όταν και συνελήφθησαν με τον Αγγελο Μητρετώδη να έχουν περάσει, κατά λίγα μέτρα, στο τουρκικό έδαφος.

Ο καλύτερός του φίλος, ο άνθρωπος με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί, δεν έκρυψε την αγωνία των γονιών του Έλληνα στρατιωτικού, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Ο Δημήτρης είναι καλά, όσο μπορεί να είναι καλά κάποιος που είναι κλεισμένος σε λίγα τετραγωνικά μέτρα. Σε κάθε συνάντηση με τους γονείς του δείχνει δυνατός. Δεν έχει χάσει την ελπίδα του. Μας στέλνει χαιρετίσματα. Ελπίζει σε κάτι σύντομο, σε ένα αίσιο αποτέλεσμα. Στις φυλακές τους συμπεριφέρονται πολύ καλά, δεν υπάρχει κανένα παράπονο», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κολλητός φίλος του Δημήτρη Κούκλατζη.

Όπως είπε, όλοι, γονείς και φίλοι, περιμένουν την κάθε Παρασκευή. Την ημέρα που γίνεται το επισκεπτήριο στην Αδριανούπολη. «Οι γονείς του Δημήτρη αντέχουν. Προσπαθούν να είναι δυνατοί. Δυστυχώς όμως τα σημάδια της κόπωσης γίνονται ολοένα και πιο εμφανή. Μετά και την τελευταία απόφαση δεν είπαν τίποτε. Αυτό που ζητούν είναι να τους απαγγελθεί κατηγορία».