Κακά τα ψέματα! Στα μέρη μας όλες οι σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής είναι συνδεδεμένες με ωραία μουσική και καλό φαγητό!

Μετά από οποιαδήποτε περίσταση (γάμος, βάφτιση, γενέθλια κ.λ.π.) είναι αυτά τα οποία συζητιούνται πιο έντονα στις παρέες και αξιολογώντας αντικειμενικά, θέλουμε να σας συστήσουμε σε μια μαγευτική "Νεράιδα".

Πρόκειται για τον πολυχώρο εκδηλώσεων που βρίσκεται στο Άνω Καστρίτσι της Πάτρας και θεωρείται ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μέρη της περιοχής με έναν κήπο αρκετά δημοφιλή.

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον υπόσχεται να δώσει στην εκδήλωση σας την αίσθηση οικειότητας που χρειάζεται για να φύγουν όλοι οι καλεσμένοι σας με πλατιά χαμόγελα!


Στην ανθισμένη αυλή του, μπορούν να φιλοξενηθούν οι φίλοι και συγγενείς σας είτε πρόκειται για γάμο είτε για βάπτιση, γενέθλια ή απλά ένα τραπέζι στους αγαπημένους σας.

Δύσκολα θα βρείτε καταλληλότερο χώρο για να τους ευχαριστήσετε! Μακριά από τις πομπώδεις αίθουσες δεξιώσεων που έχουμε συνηθίσει μπορείτε να δώσετε μια πιο εναλλακτική και ζεστή χροιά στην μοναδική αυτή για εσάς βραδιά.

Όμως για φαγητό και μουσική ξεκινήσαμε να σας λέμε! Η "Νεράιδα" έχει τον τρόπο να σας μαγέψει με την κουζίνα της. Μεγάλη ποικιλία από πιάτα που μπορείτε να επιλέξετε με τις συμβουλές του έμπειρου προσωπικού αλλά και καλή ακουστική που θα κάνει την μουσική να κυριαρχήσει στο... party σας!

Γιατί αν είναι να κάνετε κάτι μοναδικό, κάντε ένα garden party!


Με "παρεΐστικη διάθεση" ξεκίνησε να λειτουργεί και έτσι συνεχίζει να πρωτοστατεί στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Καλό φαγητό, χαλαρό περιβάλλον και άψογη εξυπηρέτηση είναι η συνταγή της καλής μας "Νεράιδας", που συνεχίζει να λειτουργεί καθημερινά και σαν εστιατόριο.

Μεσογειακές γεύσεις, δροσερό αεράκι το βράδυ και υπέροχη θέα κερδίζουν ολοένα και περισσότερους επισκέπτες!