Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές θυσίες απαιτεί η σημερινή καθημερινότητα. Δυσκολίες στα επαγγελματικά και οικονομικοί μπελάδες θα σου προκαλέσουν μία αναταραχή. Σήκωσε το κεφάλι και οργάνωσε τα πάντα σωστά. Τότε δεν θα έχεις τίποτα να φοβάσαι. Πρέπει να κατασταλάξεις τις επιθυμίες σου στο ερωτικό κομμάτι για το εάν θες τελικά μία νέα γνωριμία ή μία επανασύνδεση. Η απόφαση δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλη μου Ταυρίνα σήμερα θα σηκώσεις το ανάστημά σου σε οτιδήποτε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη βελτίωση της σχέσης σου. Μπορεί ακόμα και ο δικός σας άνθρωπος να σας έχει πληγώσει ή να μην σας καλύπτει συναισθηματικά. Μην διστάσετε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις για να νιώσετε ευτυχισμένη. Προμηνύεται μία νέα πρόταση επαγγελματική που μακροπρόθεσμα θα φέρει κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλή σας διάθεση θα είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε όλες τις μπερδεμένες καταστάσεις, κυρίως αυτές που προέρχονται από το παρελθόν σας. Το περιβάλλον κυρίως το φιλικό θα είναι στο πλευρό σας. Αποτυχημένες ερωτικές στιγμές λαμβάνουν τέλος και μία νέα συνάντηση θα σας βοηθήσει να δείξετε τα συναισθήματά σας σε ένα νέο πρόσωπο που έχει διάθεση να μπει στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να έχετε μελετήσει πολύ καλά από πριν οποιαδήποτε κίνησή σας στον επαγγελματικό τομέα, καθώς τα άστρα ευνοούν τις απερίσκεπτες και ριψοκίνδυνες κινήσεις. Ευνοούνται σχέδια για το μέλλον, καθώς θα έχετε επαφές με πρόσωπα κύρους από τον επαγγελματικό σας τομέα. Η θερμή σας καρδιά και η εκδηλωτικότητά σας θα δώσει το πράσινο φως σε ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό ψάχνει τρόπο να σας ανοιχθεί ερωτικά.

ΛΕΩΝ

Σε καμία περίπτωση μην αρνηθείτε πιθανές προτάσεις για εξόδους, γιατί σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις. Γίνεστε πιο ελκυστικές και ερωτικές αλλά μην ξεχνάτε να λειτουργείτε με σκέψη στα αισθηματικά σας. Προσοχή μην το παρακάνετε στα έξοδα γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα κληθείτε να ανταποκριθείτε σε έκτακτα έξοδα. Μηνύματα από φίλους ή μακρινούς συγγενείς θα σας προκαλέσουν μία ευχάριστη αναστάτωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμορφες συναντήσεις θα σας ανανεώσουν και δεν αποκλείεται μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές να γνωρίσετε ένα νέο άτομο που θα σας κλέψει την καρδιά. Ακούστε τα λόγια του και μην φοβάστε γιατί είναι όλα αλήθεια. Ευνοϊκές εξελίξεις για όσους έχουν σχέση, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες από εσάς να δεχθείτε μία πρόταση για επισημοποίηση της σχέσης. Στα επαγγελματικά η στασιμότητα θα κρατήσει μόνο για λίγο.

ΖΥΓΟΣ

Μία ξαφνική συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα φέρει αποκαλύψεις και εσείς πρέπει να είστε έτοιμη να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτό το πρόσωπο. Θα υπάρξουν αλλαγές στα συναισθήματά σας και ο θυμός θα εξαφανιστεί μέσα από την ψυχή σας. Στα ερωτικά σας εάν η καρδιά σας χτυπάει για ένα πρόσωπο από το παρελθόν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης είναι ανοιχτό αρκεί να είστε προσεχτική στα λόγια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλει προσοχή η σημερινή ημέρα ειδικά εάν νιώθετε ότι δεν έχετε καμία υπομονή. Αποφύγετε να εκφράσετε τα παράπονά σας σε φίλους και οικογένεια γιατί τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ομαλά. Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε αλλά με λεπτότητα. Αφήνετε πίσω παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό σημαίνει νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο για να ειστε ήσυχη. Για αυτό προσοχή σε ανυπομονησίες και επιπόλαιες κινήσεις. Τα επαγγελματικά σας ακόμα και τώρα στη μέση του καλοκαιριού χρειάζονται όλη σας την προσοχή ακόμα. Δεν αποκλείεται στο τελείωμα της ημέρας ένα πρόσωπο να σας αποκαλύψει τα πραγματικά του αισθήματα, ικανά να αλλάξουν την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικογενειακά θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα, αλλά έχετε κοντά σας πρόσωπα που θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας. Μην αγχώνεστε για τα επαγγελματικά σας γιατί μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν τελειώσει τα μπερδέματά σας. Οι προσωπικές εξομολογήσεις από πρόσωπο που δεν περιμένατε σε καμία περίπτωση θα σας αναστατώσει. Μην πάρετε γρήγορες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα θα σας διδάξει πως δεν μπορείτε άλλο να μένετε άπραγη, αλλά αντίθετα πρέπει να διεκδικήσετε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Το νέο ξεκίνημα θα γαληνεύσει την ψυχή σας και θα είναι άκρως πετυχημένο. Το πρόγραμμά σας απαιτεί οργάνωση για αυτό αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα τόσο στην επαγγελματική σας όσο και στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα είστε ιδιαίτερα διορατική σήμερα και εάν ακολουθήσετε το ένστικτό σας τότε θα  είναι ο σωστός οδηγός για τη συνέχεια. Μέσω μιας φιλικής πρότασης θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο. Με το νέο αυτό πρόσωπο δεν αποκλείεται να υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και τότε θα είστε ακατανίκητη.