19.55: Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα το νέο περιστατικό εγκληματικής ενέργειας που φαίνεται ότι έγινε στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που υπάρχουν από την έρευνα η άτυχη 88χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην οδό Γούναρη, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στους άγνωστους δολοφόνους της. 

Οι δολοφόνοι της προσπάθησαν την ληστέψουν και την χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο και στο λαιμό, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο. Πρόκειται για την Σ.Π. σύζυγο γνωστού παράγοντα της Πάτρας που δεν είναι εν ζωή. 

Το νέο έγκλημα που έγινε στο κέντρο της Πάτρας, ως αποτέλεσμα διάρρηξης και ληστείας από αγνώστους, έχει προκαλέσει φόβο και αγανάκτηση στους πολίτες. 

18.57: Εγκληματική ενέργεια, κρύβεται πίσω από τον θάνατο της 88χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε κτίριο όπου διαμένει, επί της οδού Γούναρη, δίπλα ακριβώς από τον ΟΤΕ; 

Σύμφωνα με μαρτυρίες των συγγενών της, στα έπιπλα του διαμερίσματος της βρέθηκαν ίχνη ψαξίματος, όπως και το ίδιο στα μέρη του χώρου όπου φυλάσσονταν κοσμήματα. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η γυναίκα είχε παραγγείλει τα ψώνια της από κατάστημα της περιοχής, όμως δεν ανταποκρίθηκε στο χτύπημα του κουδουνιού από τον υπάλληλο του μαγαζιού. 

Τα παιδιά της διατηρούν γραφείο στο ίδιο κτίριο και ήταν εκείνα που ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία όταν μπήκε στο διαμέρισμα είδε τη σορό της ηλικιωμένης γυναίκας με εμφανή τραύματα. Η γυναίκα ήταν σύζυγος γνωστού παράγοντα της πόλης που πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται στο κτίριο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα, όμως, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία εγκληματική ενέργεια που έγινε από αγνώστους οι οποίοι προσπάθησαν να τη ληστέψουν.