Μπάζα, σπασμένα είδη υγειινής, παλιά στρώματα, σκουπίδα, ξεραμένα κλαριά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς υπάρχουν πεταμένα σε κεντρικό σημείο της οδού Βορείου Ηπείρου.

Συγκεκριμένα στην συμβολή της με τη Δάμονος έχει δημιουργηθεί ένας μικρός σκουπιδότοπος, που όμως εγκυμωνεί μεγάλους κινδύνους για τους κατοίκους της περιοχής. Μιλάμε ένα κεντρικό σημείο της συνοικίας Αγίας Τριάδος.

Όπως καταγγέλλουν στο Patrasevents.gr το σημείο εκείνο αποτελεί εστίας μόλυνσης, αφού τα διάφορα τρωκτικά αλλά και τα κουνούπια έχει βρει εκεί καταφύγιο. Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι η δυσοσμία είναι έντονη.


Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για αδιαφορία από τους αρμόδιους φορείς, όπως υποστηρίζουν έχουν επανειλημμένα επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες του Δήμου χωρίς όμως να καταφέρουν να καθαριστεί το σημείο.

Μάλιστα επισημαίνουν πως μέχρι και φωτιά είχαν πάρει τα σκουπίδια εκεί κάποια στιγμή και απλώς την έσβησαν χωρίς ποτέ να καθαριστεί ο χώρος.

Οπότε καλό θα ήταν τα συνεργεία του δήμου να επέμβουν άμεσα για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και φυσικά θα πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία μας και να μην πετάμε τα σκουπίδια μας ή τα άχρηστα αντικείμενά μας, όπου βρίσκουμε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τέτοιοι χώροι, όπως αυτός στις φωτογραφίες σε κεντρικά σημεία των συνοικιών της πόλης.