Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου και ενδέχεται να σε αποσυντονίσουν. Θα εκνευριστείς αρκετά που θα χαλάσει το πρόγραμμά σου. Θα γίνουν συζητήσεις οικονομικής φύσεως με την οικογένειά σου. Ο αγαπημένος σου σού επιφυλάσσει μία έκπληξη. Να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά έτσι ώστε να ξεκινήσεις την εβδομάδα πολύ δυναμικά. Φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό για τα οικονομικά σου, γιατί πλησιάζουν και οι διακοπές, όπου θα κάνεις σίγουρα κάποια έξτρα έξοδα. Θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα αφήσεις στην άκρη τις ευαισθησίες σου και θα αφοσιωθείς στη δουλειά σου. Θα σημειώσεις μεγάλη πρόοδο στα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, μην κάνεις έξοδα που θα θέσουν σε ρίσκο τον προϋπολογισμό σου. Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις περισσότερο με τον σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είσαι προσεκτική και να μην έχεις το νου σου μόνο στη δουλειά. Μπορεί να υπάρξουν κάποιοι καβγάδες με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να μην σε ικανοποιούν. Μην μπλέκεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά. Φρόντισε να μην παραμελήσεις όμως τον αγαπημένο σου.

ΛΕΩΝ

Απέφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα στη δουλειά σου, που ενδέχεται να θέσουν σε ρίσκο την πρόοδο που έχεις σημειώσει εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με τον αγαπημένο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις δρομολογήσει κάποια σχέδια και θα δεις σιγά – σιγά να υλοποιούνται. Μην αγχώνεσαι με τα οικονομικά σου, υπάρχουν έξοδα όμως με καλή διαχείριση δεν θα έχεις πρόβλημα. Ο ερωτισμός και η τρυφερότητα που θα δείξεις στον αγαπημένο σου θα στείλουν τη σχέση σου σε ένα πολύ θετικό σημείο.

ΖΥΓΟΣ

Η υπευθυνότητά σου στη δουλειά σου και ο επαγγελματισμός σου θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας πολύ σημαντικά σχέδια. Τακτοποίησε εκκρεμότητες σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι διακοπές σου. Θα περάσεις μία όμορφη βραδιά με τον αγαπημένο σου, αρκεί να κάνετε κάτι ξεχωριστό και όχι τα ίδια και τα ίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά και σημαντικά σχέδια για το επαγγελματικό σου μέλλον. Οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα θα σε γεμίσουν ελπίδα. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά είναι τα θέματα που σε απασχολούν αυτή την εβδομάδα, προσπάθησε ωστόσο σήμερα να ανταπεξέλθεις με ηρεμία στις προκλήσεις που θα βρεθούν μπροστά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν κάπως, ωστόσο μην αφεθείς και κάνεις άσκοπες αγορές. Θα έχεις τις καλύτερες επιρροές για να περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, τα οποία θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις με απόλυτη επιτυχία. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, φρόντισε να μην κάνεις άσκοπες αγορές. Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις δυσκολίες στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιος από τους συνεργάτες σου μπλοκάρει την πρόοδό σου, ωστόσο θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του και να δώσεις τέλος σε αυτή την άσχημη κατάσταση. Μην σταματάς τις προσπάθειες να αυξήσεις τα έσοδα σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν στα αισθηματικά σου και θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι συναντήσεις που θα έχεις σήμερα είναι καθοριστικές για το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν ξανά, μετά τις δυσκολίες του τελευταίου διαστήματος. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν εξελίξεις που σε ικανοποιούν.