Συνέντευξη στο περιοδικό Shape Ιουλίου παραχώρησε η Τζένη Μελιτά, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση, τη γυμναστική αλλά και τον σύντροφό της!

Ήθελες να ασχοληθείς με την τηλεόραση;

Δεν ήταν το όνειρό μου, γι’ αυτό άλλωστε και πριν από αυτήν έχω δουλέψει πάρα πολύ και δουλεύω ακόμη στην έντυπη δημοσιογραφία. Προέκυψε και το ακολούθησα. Ωστόσο πρέπει να πω ότι με γοητεύει πολύ, γιατί δεν είναι ακριβώς δουλειά. Το να είμαι καθημερινά στο Πρωινό του ΑNT1 για μένα είναι ευτυχία. Όπως και όλα αυτά που κάνω, το κανάλι μου στο YouTube ή στο Ιnstagram, έχουν μεγάλο κομμάτι διασκέδασης. Αυτό είναι και το μυστικό για να μη νιώθεις στιγμή ότι δουλεύεις: να περνάς πάρα πολύ καλά με αυτό που κάνεις.

Ποια είναι η σχέση σου με την άσκηση;

Στο σχολείο έκανα πρωταθλητισμό στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Μιλάμε για άπειρες ώρες προπόνησης, μία ώρα πριν το σχολείο και τρεις ώρες μετά. Το εγκατέλειψα στο λύκειο λόγω διαβάσματος. Έκτοτε έχω κάνει τα πάντα: μπαλέτο, latin χορούς, kick boxing, βάρη, αερόβιο… Μ’ αρέσει να εναλλάσσω τον τρόπο που γυμνάζομαι. Τώρα κάνω cross cage.

Τι είναι αυτό;

Μπαίνω σε ένα κλουβί και ουσιαστικά κάνω κυκλική προπόνηση με διάφορα εξαρτήματα: βαράκια, kettlebells, ΤRΧ. Kάνουμε υψηλή διαλειμματική προπόνηση, γιατί έτσι καις περισσότερες θερμίδες, και τώρα αυτό το χρειάζομαι.

Γιατί;

Γιατί εδώ και 4 μήνες έχω κόψει το κάπνισμα και έχω πάρει 4 κιλά.

Τη διατροφή σου την προσέχεις;

Η διατροφή μου εξαρτάται από τον Σπύρο (σ.σ. Μαργαρίτη) ο οποίος μου ετοιμάζει όλα τα γεύματα της ημέρας. Πριν φύγω από το σπίτι λοιπόν, μου φτιάχνει το μεσημεριανό που θα πάρω μαζί μου, που συνήθως είναι τορτίγια με γαλοπούλα και τυρί κρέμα ή κάποιο τοστ, και μου πλένει και το μήλο μου. Φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου και εύκολα σνακ, όπως μπάρες δημητριακών, παστέλι και γιαουρτάκια. Το βράδυ όμως η διατροφή πάει περίπατο. Μπορώ να φάω τα πάντα, πίτσες, μπέργκερ, σουβλάκια.

Έχεις μέσα σου την επιθυμία να κάνεις τη δική σου οικογένεια;

Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα και αν έχω την ωριμότητα γι’ αυτό, αλλά θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Τα λατρεύω τα παιδιά.

Και γιατί τον Σπύρο δεν τον έχεις παντρευτεί;

Γιατί δε με έχει ζητήσει. Όταν το κάνει, θα πω «ναι!».